15χρονη μαθήτρια, από σχολείο του Βύρωνα πέθανε σε νυχτερινό μαγαζί που διασκέδαζε στα Τρίκαλα

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η σχολική εκδρομή ενός σχολείου του Βύρωνα στα Τρίκαλα, καθώς μία μαθήτρια έχασε τη ζωή της σε νυχτερινό μαγαζί, ενώ διασκέδαζε με συμμαθητές της.

Ένα ακόμη τραγικό γεγονός έρχεται να συγκλονίσει την κοινωνία των Τρικάλων, καθώς μια 15χρονη μαθήτρια, από σχολείο του Βύρωνα Αττικής, πέθανε σε νυχτερινό μαγαζί της επαρχιακής πόλης. Το συμβάν έγινε γύρω στη 1 το βράδυ. 

Η άτυχη μαθήτρια, που είχε έρθει πολυήμερη σχολική εκδρομή, διασκέδαζε με τους συμμαθητές της, όταν κάποια στιγμή το κορίτσι δεν αισθάνθηκε καλά και έχασε τις αισθήσεις της.

Αμέσως, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη στη μαθήτρια, δυστυχώς όμως τίποτα δεν στάθηκε αρκετό για την κρατήσουν στη ζωή.

Οι πληροφορίες φέρουν ότι την εκδρομή συνόδευε γιατρός, ενώ η 15χρονη, φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Οι γονείς της κοπέλας ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν μέσα στη νύχτα όπου ενημερώθηκαν από ψυχολόγους του Νοσοκομείου για την τραγική κατάληξη του παιδιού τους.

Scroll to Top