Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 44, Αθήνα, 2 ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου για τη διοργάνωση του 8 ου αγώνα Δρόμου «Run the Lake».

Ο εορταστικός αγώνας, καθώς διεξάγεται κοντά στα Χριστούγεννα, Run the Lake, με οργανωτική ευθύνη του δήμου Βάρης – Βούλας- Βουλιαγμένης, είναι πλέον θεσμός. Για 8η χρονιά στη σειρά, την Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα 22 Δεκεμβρίου, επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς θα τρέξουν περιμετρικά της θάλασσας με σκοπό τη χαρά που προσφέρει η Αθηναϊκή Ριβιέρα, αλλά και για τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να τρέξουν σε διαδρομές των 10 και 5 χιλιομέτρων, ενώ υπάρχουν και μικρότερες διαδρομές για τα παιδιά. Εντυπωσιακή ήταν και η περσινή συμμετοχή με 3.000 δρομείς.  Τα έσοδα του αγώνα – θεσμού στα Νότια Προάστια, προσφέρονται πάντα για… καλό σκοπό αφού κάθε χρόνο ενισχύεται μέσω αυτών μια δράση ή ένας φορέας κοινωνικής προσφοράς.
Τη συνέντευξη θα παραχωρήσουν ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και Πρόεδρος του ΟΑΠΠΑ κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, η Αντιπρόεδρος του ΟΑΠΠΑ κ. Μαρία Μπραϊμιώτη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Νοτίων Προαστίων κ. Παύλος Λέκκας και η Διευθύντρια της Λίμνης Βουλιαγμένης κ. Μαριάνθη Βαβουλάκη.