Εδώ και ένα μήνα λοιπόν δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο – ξέμεινε ο δήμος ή δεν τον ενδιαφέρει πλέον γιατί θα παραδώσουν τις καρέκλες – δεν περνάνε οι βούρτσες που καθάριζαν, με αποτέλεσμα να μυρίζει πολύ έντονα και να μαζεύονται κουνούπια. Δεν είναι δυνατόν αυτό το πράγμα να γίνεται στην καρδιά του καλοκαιριού.

Μόνο σκουπιδιάρες και οδοκαθαριστές περνάνε, που αργούν πολύ να τελειώσουν και να φύγουν. Οι οδοκαθαριστές τελειώνουν γύρω στις 16.30 και η σκουπιδιάρα περνάει στις 17.00! (14-14.30 ώρες λειτουργίας). Πάνω από δύο ώρες σχεδόν, με αποτέλεσμα συν τοις άλλοις να ταλαιπωρούμαστε και με την οδήγηση, το πάρκινγκ αλλά και την ξεκούρασή μας μεσημεριάτικα. Καθόλου ώρες κοινής ησυχίας. Δεν αντέχουμε άλλο!!!

Ελπίζουμε ο καινούριος δήμαρχος να κάνει κάτι να λυθεί το θέμα που έχει δημιουργηθεί εδώ και ένα μήνα γιατί πάνω απ όλα προέχει το καλό των δημοτών και η εξυπηρέτησή τους» καταγγέλλουν  στο «zografounews» και στη δημοσιογράφο Μπέττυ Γιάννα αγανακτισμένοι δημότες.

Μετά από σχετικό ρεπορτάζ που πραγματοποιήσαμε στο σημείο, διαπιστώσαμε και ιδίοις όμμασι την ορθότητα των καταγγελιών.

ΠΗΓΗ

Notianea.gr: Το πρόβλημα με τις λαϊκές είναι σύνθετο αφού πουθενά στον δυτικό κόσμο δεν υπάρχουν μετακινούμενες αγορές σε δρόμους δήμων αλλά μόνο αγορές σε σταθερά σημεία όπως είναι για την περιοχή της Αθήνας -η Κεντρική Αγορά του Ρέντη-, από όταν άρχισε να λειτουργεί για το κοινό και όχι μόνο για τους εμπόρους.
Το θέμα προσπάθησε να λύσει «κεντρικά» η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου αλλά τα «κυκλώματα» των λαϊκών αγορών αποδείχθηκαν πιο ισχυρά και έτσι οι λαϊκές παρέμειναν να μας «παιδεύουν» δίπλα στα σπίτια μας.
Ελπίζουμε να βρεθεί οριστική λύση γιατί το καθάρισμα των δρόμων θα εξακολουθήσει να γίνεται την ώρα που μαζεύουν τους πάγκους (άρα μεσημέρι προς απόγευμα) και οι κάτοικοι που έχουν τα σπίτια τους σε δρόμους όπου υπάρχουν λαϊκές αγορές σίγουρα θα έχουν ενοχλήσεις όσο εξακολουθεί να υπάρχει αυτή η κατάσταση.