Τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού και τα διαδοχικά lockdown φαίνεται πως δεν έχουν θορυβήσει ιδιαίτερα ορισμένους Έλληνες, οι οποίοι εξακολουθούν να διασκεδάζουν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Στον Άγιο Δημήτριο επιχείρηση εστίασης λειτούργησε παράνομα τόσο τα Χριστούγεννα, όσο και την Πρωτοχρονιά αγνοώντας τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ωστόσο, για κακή τύχη των ιδιοκτητών, οι παρανομίες έγιναν αντιληπτές από την Αστυνομία, η οποία έτεθεσε το μαγαζί σε παρακολούθηση. Ως εκ τούτου, χθες αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος μπήκαν στο κατάστημα και συνέλαβαν επτά άτομα ενώ τους βεβαίωσαν και τα ανάλογα πρόστιμα.

Οι «τσιλιαδόροι» και οι οδηγίες για να μην γίνουν αντιληπτοί οι θαμώνες
Όπως έγινε γνωστό, οι πελάτες έπρεπε να τηρούν ορισμένες οδηγίες, προκειμένου να μην «πιαστούν στα πράσα». Συγκεκριμένα, έπρεπε να παρκάρουν το αυτοκίνητο πολλά μέτρα μακριά από το κατάστημα. Πήγαιναν στην είσοδο του καταστήματος ένας-ένας, ενώ από πίσω από την πόρτα υπήρχε μόνιμα άνθρωπος που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ένας εκ των ιδιοκτητών που κράταγε τις τσίλιες και τους άνοιγε να περάσουν. Τότε ενημέρωναν τηλεφωνικά τον επόμενο της παρέας και έπαιρνε σειρά για να ακολουθήσει την διαδρομή προς την είσοδο διακριτικά.

Δούλευαν κανονικά την Πρωτοχρονιά
Βέβαια, το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι το μαγαζί αυτό λειτούργησε κανονικότατα και για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Δεκάδες πελάτες διασκέδασαν κλειδωμένοι στο κατάστημα μέχρι νωρίς το πρωί με το αλκοόλ και τις σαμπάνιες να ρέουν άφθονα, για να γιορτάσουν τον ερχομό του 2021.

Οι κρατήσεις ήταν αρκετές και μάλιστα πήγε τόσο καλά η βραδιά που το επανέλαβαν και τις επόμενες ημέρες μέχρι που τους αντιλήφθηκε η αστυνομία και συνέλαβε θαμώνες και προσωπικό και τους οδήγησε στα κρατητήρια μέχρι τις πρωινές ώρες. Αργότερα αφέθησαν ελεύθεροι.