Άλιμος: Επιστολή διαμαρτυρίας του Δημάρχου Κονδύλη προς τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Την έντονη διαμαρτυρία της Δημοτικής Αρχής Αλίμου προς τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχετικά με τους χειρισμούς της τελευταίας στο θέμα της υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής αγωγής (Νήπιο και Προνήπιο) εξέφρασε με επιστολή του ο  Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.

Ο Δήμαρχος τονίζει τις ευθύνες της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την ταλαιπωρία των οικογενειών και τη δυσαρέσκεια της Δημοτικής Αρχής «για την έλλειψη σχεδιασμού και προγραμματισμού» από την Υπηρεσία, αλλά και για την «έλλειψη σεβασμού προς τις εισηγήσεις και τις προτάσεις του Δήμου Αλίμου».

Καταλήγοντας, ο Δήμαρχος Αλίμου επισημαίνει προς τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης: «είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι για κάθε συνεργασία και ανταποκρινόμαστε ταχύτατα για την επίλυση κάθε προβλήματος που προκύπτει. Όμως αυτό δεν μπορεί να εξακολουθήσει να γίνεται υπό καθεστώς διαρκών αιφνιδιασμών μας από την πλευρά σας και συνεχών αλλαγών σχεδιασμού, για τις οποίες ενημερωνόμαστε εκ των υστέρων, ευρισκόμενοι προ τετελεσμένων αποφάσεών σας».

Ο Δήμαρχος παλεύει για τα αυτονόητα που δυστυχώς στην χώρα μας δεν ισχύουν αφού το Δημόσιο λειτουργεί όπως όλοι μας ξέρουμε. Ελπίζουμε να πιάσουν τόπο οι φωνές του και αναδεικνύουμε το θέμα μπας και φιλοτιμηθεί κανείς εκεί στο Υπουργείο και δώσει ΑΜΕΣΗ λύση.

Το Notianea.gr έχει στην κατοχή του όλη την επιστολή διαμαρτυρίας του δημάρχου και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε στο θέμα και να δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα οι αρμόδιοι φορείς.

Σ.Μ 

Scroll to Top