Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο δημαρχείο Δάφνης – Υμηττού πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Αναστάσιου Μπινίσκου και των νέων δημοτικών συμβούλων.

Στην τελετή ορκωμοσίας παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος και ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης Μιχάλης Σταυριανουδάκης   . Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Τάσος Ευσταθίου ο οποίος στήριξε με θέρμη την υποψηφιότητα του νέου δημάρχου.

Ήταν σίγουρα μια ιδιαίτερη στιγμή για τον κ. Σταυριανουδάκη ο οποίος είχε εκλεγεί για πρώτη φορά δήμαρχος Δάφνης (τότε ο δήμος δεν ήταν Καποδιστριακός Δάφνη – Υμηττός) το μακρινό 2002! Το 2006 επανεξελέγη  από τον πρώτο γύρο και φυσικά από το 2010 που πλέον έχουμε τον διευρυμένο δήμο Δάφνης – Υμηττού ήταν μέχρι και σήμερα δήμαρχος της πόλης!

Ο επί 17 χρόνια δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης παραδίδει «βαρύ» φορτίο στο νεότατο Αναστάσιο Μπινίσκο που έχει όλα τα απαραίτητα εκείνα στοιχεία για μια επιτυχημένη δημαρχιακή θητεία. Ο κ. Σταυριανουδάκης έχει επιδείξει σημαντικό έργο που του αναγνωρίζεται από όλους τους πολιτικούς χώρους και για τον λόγο αυτό ψηφίζονταν από οπαδούς όλων των πολιτικών κομμάτων.

Στην παράταξη του δημάρχου Αναστάσιου Μπινίσκου και ο Ηλιουπολίτης Παναγιώτης Βαρβιτσιώτης ο οποίος εκλέχθηκε δεύτερος δημοτικός σύμβουλος και φυσικά ορκίστηκε και αυτός. Και το επισημαίνουμε γιατί όπως και αυτός δεν ξεχνάει την πόλη του, έτσι και εμείς δεν ξεχνάμε την Ηλιούπολη , πόλη που γεννήθηκε το site που έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη μέρα λειτουργίας του.

Δείτε φωτογραφίες από την ορκωμοσία