Σαν να πηγαίνουν εκδρομή χιλιάδες παράνομοι μετανάστες εισβάλλουν καθημερινά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με ταχύπλοα την ίδια ώρα που το ΛΣ όταν και εφόσον τους εντοπίζει να μιλά για… διασώσεις!

Το άρθρο του Pronews.gr με δύο βίντεο δίνει την έκταση του θέματος.

Τα δύο αυτά βίντεο είναι αποκαλυπτικά για το μέγεθος της μεγάλης μπίζνας που γίνεται, την ώρα που η Ελλάδα ανήμπορη να κάνει να κάνει το οτιδήποτε αφελληνίζεται καθημερινά. Και αυτή είναι η ωμή αλήθεια.

Μάλιστα δεν υπάρχει πια λόγος να αποκαλούνται και λαθρομετανάστες, εφόσον μόνο λαθραία δεν περνούν στην Ελλάδα. Έρχονται μέρα μεσημέρι. Τι άλλο να κάνουν δηλαδή; Να έρθουν με το πλοίο της γραμμής;

Στη πρώτο βίντεο φαίνονται τα ταχύπλοα σαν να κάνουν καταδρομική ενέργεια να παραβιάζουν ανενόχλητα τα θαλάσσια σύνορα (αυτά που δεν υπάρχουν έτσι και αλλιώς  κατά τον προηγούμενο μνήμης πρωθυπουργό), φτάνοντας στην ακτή χωρίς κανείς, από τις «Αρχές» πάντα να αντιληφθεί το παραμικρό.

Μετά θα εκδώσουν ΔΤ λέγοντας ότι «διέσωσαν» δεκάδες «πρόσφυγες» σε Σάμο, Λέσβο κλπ.

Στο δεύτερο βίντεο περιχαρείς «πρόσφυγες» με πολυτελείς θαλαμηγούς παίρνουν θέση για μια ακόμη μια εκδρομή στην Ελλάδα.

Άλλωστε γνωρίζουν άριστα, πως ουδείς από την Ελλάδα, κανείς άλλος πρόκειται να τους εμποδίσουν, με τον οιονδήποτε  τρόπο.

Η χώρα, ως χώρα απλά δεν υφίσταται, και αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα.

Η συνέχεια είναι γνωστή. «Γραμμή» για αίτηση πολιτικού ασύλου με ότι στοιχεία δίνουν οι ίδιοι, χωρίς καμία δυνατότητα διασταύρωσης  από τις «Αρχές», και μετά σε κέντρο «φιλοξενίας» (είμαστε φιλόξενος λαός) πριν μεταφερθούν στην περίφημη ενδοχώρα για τα περαιτέρω, ήτοι μόνιμη εγκατάσταση και απαγόρευση εξόδου από την Ελλάδα, γιατί αυτό θα ήταν παράνομο!

 

BasedPoland@BasedPoland

The number of migrants making it across from Turkey to 🇬🇷 is rising quickly again
A couple of thousand new arrivals in the last few weeks
To evade the coastguard, they use fast boats
In this vid, they manage a (without ever being noticed by the authorities)

Ενσωματωμένο βίντεο

Σταυροφόρος@stavroforos_

Σύρος λαθροδιακινητης που διαμένει στην Αλικαρνασσό, φορτώνει καθημερινά πολυτελή ταχύπλοα για Κω, που δεν γίνονται αντιληπτά απο κανέναν.