Όλοι τίμησαν το πάρτι των «Παραπολιτικών» που έγινε στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την Διεθνή Έκθεση. Με πρώτο από όλους τον εφοπλιστή και πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάνη και  πλήθος πολιτικών που «παρέλασαν» για να το τιμήσουν.

Η εφημερίδα «Παραπολιτικά» ανεβαίνει κάθε χρόνο με δικό της περίπτερο ,και το πάρτι που διοργάνωσε φέτος είχε τεράστια επιτυχία. 

Το Notianea.gr σας παρουσιάζει κάποιες από τις φωτογραφίες που ανάρτησαν οι καλεσμένοι που παραβρέθηκαν σε αυτό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Στη μοντέρνα  μπρασερί «Γκαρσόν» που είναι σημείο αναφοράς για την πόλη της Θεσσαλονίκης τελέστηκαν όσα αποτυπώνονται στις παρακάτω φωτογραφίες που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο facebook η σύζυγος του νέου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη. 

Η κ. Μαρίνα- Σταυράκη Πατούλη μας έχει συνηθίσει άλλωστε σε πολύ όμορφες και επαγγελματικές φωτογραφίες με τις οποίες γεμίζει το προφίλ της και στις οποίες φυσικά η ίδια κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις.

Η κ. Μαρίνα Σταυράκη- Πατούλη με τον βουλευτή Νοτίου Τομέα της ΝΔ κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης με την κ Μαρίνα Σταυράκη- Πατούλη
Η κ. Μαρίνα Σταυράκη- Πατούλη με τον γιο του Βαγγέλη Μαρινάκη Μίλτο
Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης , ο εκδότης των Παραπολιτικών κ Γιάννης  Κουρτάκης, η κ Πατούλη και ο Περιφερειάρχης Μακεδονίας Απόστολος Τζιιτζικώστας με την σύζυγό του κ. Ελεάννα Βλάχου
Η Μαρίνα – Σταυράκη- Πατούλη με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά