Δημήτρης Ιατρίδης η απαραίτητη επιλογή σας για την Α’ Αθήνας

 

Μια πολύ καλή υποψηφιότητα για την Α’ Αθήνας είναι ο δικηγόρος και οικονομολόγος Δημήτρης Ιατρίδης. Ένας ιδιαίτερα δραστήριος μαχητής της παράταξης που αγωνίζεται για Αρχές και Αξίες, και που έχει το θάρρος της γνώμης του και τις κατάλληλες γνώσεις για να εφαρμόσει όλα όσα οραματίζεται ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για την Ελλάδα που αξίζουμε όλοι μας.

Εάν και δεν κατεβαίνει στον Νότιο Τομέα αξίζει μια αναφορά για αυτόν επειδή πιστεύουμε πως είναι χρήσιμος και για την παράταξή του αλλά κυρίως για την κοινωνία και την χώρα του. Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και όχι μόνο έχει γυρίσει όλες τις γειτονιές της Α’ Αθήνας και έχει συνομιλήσει με χιλιάδες συμπολίτες μας ακούγοντας τα προβλήματά τους.

Δίνει έμφαση στο θέμα της εγκληματικότητας που μαστίζει πολλές περιοχές και ιδιαίτερα στον ελλιπή εξοπλισμό των αστυνομικών μας που παλεύουν καθημερινά με την “βαριά” εγκληματικότητα χωρίς να έχουν καν τα αναγκαία.

 Ως οικονομολόγος γνωρίζει πως μόνο η μείωση της φορολογίας θα οδηγήσει σε ανάπτυξη και νέες επενδύσεις που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.

Γνωρίζει τα προβλήματά μας έχει τις γνώσεις και κυρίως έχει λύσεις και διάθεση να τις εφαρμόσει την επόμενη μέρα που η ΝΔ θα κληθεί να διαχειριστεί τις τύχες μας.

Από όλους εσάς περιμένει με την ψήφο σας να του δώσετε την δύναμη για να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα που και πιστεύει και γνωρίζει και κυρίως έχει ενεργά συμμετάσχει με τις γνώσεις του για την διαμόρφωσή του.

Είναι μια υποψηφιότητα που θέλουμε να της δείξετε προσοχή γιατί αξίζει

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΤΡΙΔΗΣ 

Ο κ. Ιατρίδης γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα. Είναι οικονομολόγος και δικηγόρος Αθηνών. Σπούδασε οικονομικά και διεθνείς σχέσεις με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Μπράουν των ΗΠΑ και νομικά στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Έλαβε μάστερ στα εφαρμοσμένα οικονομικά και χρηματοοικονομικά, καθώς και ΜΒΑ στη διοίκηση επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι διδάκτωρ του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάστηκε στον τραπεζικό τομέα καθώς επίσης και στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Υπηρέτησε ως Ειδικός Γραμματέας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Εργάστηκε, επίσης, ως επιστημονικός συνεργάτης στη Βουλή, και ως Σύμβουλος στα υπουργεία Υγείας, Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Εξελέγη μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας το 2010 και επανεξελέγη το 2013 και το 2016.

Σ.Μ 

Scroll to Top