Δημοσκόπηση δείχνει προβάδισμα Κάρναβου στην Καλλιθέα

Προβάδισμα φαίνεται να διατηρεί ο νυν δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος έναντι του αντιπάλου του Κώστα Ασκούνη στις αυτοδιοικητικές εκλογές σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO.

Ειδικότερα σε δημοσκόπηση της GPO που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο κ. Κάρναβος συγκεντρώνει ποσοστό 42% έναντι 27,7% του Κώστα Ασκούνη, 5,7% του Γιάννη Βακαλόπουλου και 5% του Χρήστου Ιωαννίδη.

Αρκετά σημαντικό μάλιστα είναι το κομμάτι των αναποφάσιστων ψηφοφόρων που φτάνει το 17%. Μάλιστα στο ερώτημα «ποιος πιστεύεται ότι θα εκλεγεί δήμαρχος» ο εν ενεργεία Δήμαρχος, Δημήτρης Κάρναβος παίρνει σχεδόν έναν στους δύο δημότες Καλλιθέα (48,6%) ενώ ο προηγούμενος Δήμαρχος, Κώστας Ασκούνης φτάνει το 19,6%.

Στο ίδιο πλαίσιο τα αντίστοιχα ποσοστά σε περίπτωση 2ου γύρου είναι 47,3% έναντι 31,43%.

Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε 7 με 10 Σεπτεμβρίου σε δείγμα 800 ψηφοφόρων, υψηλό βαθμό ικανοποίησης λαμβάνουν από τους πολίτες ο τομείς Πολιτισμού και Αθλητισμού και Εξυπηρέτησης των Δημοτών ενώ στα προβλήματα της πόλης στην πρώτη θέση βρίσκεται η καθαριότητα και το ζήτημα των δρόμων/πεζοδρομίων.

Scroll to Top