Εκδήλωση της Ρένας Βασιλάκη στο Balux – Πλήθος εκλεκτών καλεσμένων ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης

Μια ισχυρή υποψηφιότητα της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθήνας είναι αυτή της κ. Ρένας Βασιλάκη. Η πλούσια πολιτιστική και κοινωνική της προσφορά στα Νότια Προάστια και το πλούσιο φιλανθρωπικό της έργο ώθησαν τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να την εντάξει στα ψηφοδέλτια του κόμματος για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Η ίδια άνθρωπος χαμηλών τόνων δίνει την δική της μάχη για την επικράτηση της ΝΔ στις εκλογές και την επιστροφή στην κανονικότητα. Συνεπής σε Αρχές και Αξίες που είναι συνώνυμες με την ύπαρξη του Ελληνισμού η κ. Βασιλάκη μέσω των “Αθηναϊδων” έχει προσφέρει σημαντικό έργο για την πατρίδα μας. Από όπου έχει περάσει η Ρένα έχει αφήσει έργο πίσω της.

Αφού διαβάσετε  το παρακάτω σύντομο βιογραφικό της, σας καλούμε να επισκεφθείτε και την σελίδα της κάνοντας κλικ εδώ και φυσικά να δώσετε το παρών στην εκδήλωση της στο Balux σήμερα (Δευτέρα 1η Ιουλίου) στις 20: 30 όπου θα δώσουν το παρών πολλά στελέχη της ΝΔ αλλά και πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης. 

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η επαφή μου με τη Δημόσια Διοίκηση έχει ως αφετηρία το Υπουργείο εμπορικής Ναυτιλίας. Κατά τη διάρκεια της τριαντάχρονης θητείας μου και περνώντας μέσα από μία σειρά νευραλγικών θέσεων ευθύνης ,που υπηρέτησα με ήθος και συνέπεια, γνώρισα τον πολυδιάστατο χώρο της Ναυτιλίας.

Από το 2004 μέχρι σήμερα, διαχειρίστηκα με επιτυχία τον απαιτητικό τομέα των Δημοσίων Σχέσεων των ιδιαιτέρων γραφείων τεσσάρων Υπουργών. Επίσης από το ίδιο έτος μέχρι και το 2014 διετέλεσα Πρόεδρος των Ετεροδημοτών της Νέας Δημοκρατίας. Το 2006 εξελέγην Νομαρχιακή σύμβουλος Πειραιά και το 2010 έλαβα την πρώτη θέση σε σταυρούς ως Περιφερειακή σύμβουλος στο Νότιο Τομέα Αθηνών. Το 2009 ως ενεργός πολίτης έθεσα υποψηφιότητα για το βουλευτικό αξίωμα στη Β’ Πειραιώς με τη Νέα Δημοκρατία. Επιπλέον, υπήρξα μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για τρεις θητείες μέχρι και το 12ο Συνέδριο του κόμματος το Δεκέμβριο του 2018.

Λόγω της καταγωγής μου από την Κρήτη, ήμουν ενεργό μέλος, από δεκαοκτώ ακόμη ετών, στα Δ.Σ. της Παγκρητίου Ενώσεως, του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου και της Ενώσεως Γυναικών Κρήτης.

Η κοινωνική μου δράση ήταν και είναι έντονη (Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς μου). Υπήρξα Γενικός Γραμματέας της Εταιρείας φίλων Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για δεκαπέντε συνεχόμενα έτη. Διετέλεσα επιπλέον πρόεδρος εξελεγκτικής επιτροπής του αθλητικού σωματείου «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».

Ξεχωριστός σταθμός αυτής της διαδρομής και σημαντική στιγμή στη ζωή μου, αποτελεί η ίδρυση των Αθηναΐδων, τμήματος των Daughters of Penelope του γυναικείου τμήματος του μεγαλύτερου Ελληνοαμερικανικού οργανισμού των AHEPA όπου έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος.

Σκοπός των Αθηναΐδων είναι να προωθήσουν και να ενισχύσουν τους θεσμούς του Ελληνισμού, της Εκπαίδευσης, της Φιλανθρωπίας, της Κοινωνικής Ευθύνης και της Οικογένειας. Ειδικότερα, η δράση μας βασίζεται πάνω σε τρεις πυλώνες: Υποστήριξη σε παιδιά που δεν έχουν τη δύναμη να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, στην τρίτη ηλικία που τόσα έχει προσφέρει για την Ελλάδα μας, αλλά και σε οργανισμούς που προσπαθούν μεθοδικά να προσφέρουν βοήθεια.

Παράλληλα, συντονίζουμε ενέργειες που έχουν πολιτιστικό και κοινωνικό χαρακτήρα – στην προσπάθειά μας να διαδώσουμε το μήνυμα του Ελληνισμού-, αλλά και επιστημονικές ημερίδες με σκοπό την ενημέρωση και την πρόληψη.

Scroll to Top