Έκρηξη σε κάβα της Βουλιαγμένης. Όταν η οξύνοια δεν διακρίνει τους δράστες

Δεν ήταν ιδιαίτερα οξύνους ο δράστης της έκρηξης προ ημερών σε κάβα της Βουλιαγμένης με τον συνεργό του και γι αυτό θεωρούν ότι θα καταλήξουν σύντομα στην ταυτοποίηση τους

Ντυμένοι με τα καλοκαιρινά τελευταίας μόδας ρούχα τους  με το παπί τους προσέγγισαν άνετοι την κάβα και αφού ο ένας ξεπέζεψε άφησε το δωράκι στο μαγαζί και στη συνέχεια την κοπάνησαν.

Οι κάμερες κατέγραψαν το συμβάν και ήδη οι αστυνομικοί σκανάρουν τα ρούχα, τα παπούτσια και τα καπέλα των δραστών ώστε να εντοπίσουν τα καταστήματα από τα οποία αγοράσθηκαν. Επίσης αναζητούν τον ψηλό που κατέβηκε από το παπί και τοποθέτησε τη βόμβα και ου φαίνεται καλύτερα.

Στο βίντεο που παρουσιάζει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ φαίνονται όλες οι κινήσεις τους

Στο βίντεο, φαίνονται καθαρά οι δύο δράστες που επιβαίνουν σε δίκυκλο και στις 02:55 σταθμεύουν έξω από την κάβα της οδού Αθηνάς.

Έχουν «καμουφλαρισμένα» τα χαρακτηριστικά τους με καπελάκια τζόκεϊ και φορούν μαύρα ρούχα. Ο οδηγός του δίκυκλου σταθμεύει μπροστά από ένα μαύρο βαν, την ίδια ώρα που ο συνεργός του με γρήγορες κινήσεις κατεβαίνει, πλησιάζει την είσοδο, βγάζει από τη σακούλα δυο μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό και, αφού βάλει φωτιά, επιβιβάζεται τρέχοντας στο μηχανάκι και χάνονται στα στενά της περιοχής.

https://youtu.be/aeQe8ks3WZk

Scroll to Top