Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Α’ κύκλο μαθημάτων στο νέο τμήμα του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στην περιοχή Δάφνης-Υμηττού, με θέμα «Η Τέχνη της Επικοινωνίας στις Προσωπικές και Επαγγελματικές Σχέσεις».

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017 και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες διαλέξεις, κάθε Πέμπτη, ώρες 17:30 έως 20:00, στην Αίθουσα Φιλοπρόοδου Ομίλου Υμηττού, στη διασταύρωση των οδών Λεντάκη, Αμισσού και Σμύρνης στον Υμηττό.

Στόχος του προγράμματος είναι να αναδείξει στους σπουδαστές την σημασία της σωστής επικοινωνίας και την καθοριστική σημασία της σε όλες τις πτυχές της ζωής.

Οι συμμετέχοντες στον παραπάνω Κύκλο Μαθημάτων θα διδαχθούν από τους πλέον ειδικούς εισηγητές, την τέχνη της επικοινωνίας σε όλες τις μορφές της και πώς να την εφαρμόζουν αποτελεσματικά στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Κατά την διάρκεια αλλά και μετά την λήξη των μαθημάτων, οι σπουδαστές θα έχουν πρόσβαση σε πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό. Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, απλά και μόνο καταβάλλοντας την σχετική και εφάπαξ συνδρομή εγγραφής.

Ειδική έκπτωση συνδρομής για ομαδικές εγγραφές 5 ατόμων, για ανέργους, πολύτεκνους, άτομα ΑΜΕΑ και μονογονεϊκές οικογένειες. Οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου.

Προβλεπόμενες θέσεις: 200

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες και έχοντες τηρήσει τον ειδικό κανονισμό παρακολούθησης, λαμβάνουν σχετική βεβαίωση.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 28215-01060 και 6936-492842

Email επικοινωνίας:  info@alp.gr

To Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο λειτουργεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ.