Συναγερμός σε Αστυνομία και Πυροσβεστική – Δύο 15χρονοι εντοπίστηκαν σώοι, έρευνα για τον εντοπισμό τρίτου παιδιού από δυνάμεις της ΕΜΑΚ στο χιονισμένο βουνό

Ανατροπή- θρίλερ σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην υπόθεση των παιδιών που είχαν χαθεί στον Υμηττό: Ενώ αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι οι 15χρονοι που είχαν χαθεί ήταν δύο και εντοπίσθηκαν σώοι, λίγο μετά τις οκτώμισι και έγινε γνωστό ότι αναζητείται και τρίτος δεκαπεντάχρονος.

Συναγερμός σε Αστυνομία και Πυροσβεστική για την εξαφάνιση δυο 15χρονων μαθητών που έφυγαν απο την Ηλιούπολη, πήγαν στον Υμηττό για περπάτημα και χάθηκαν στον χιονιά. Μάλιστα τα παιδιά κάλεσαν το 112 με αποτέλεσμα να δωθεί το στίγμα τους ανάμεσα σε Υμηττό και Παιανία και να σπεύσουν δυνάμεις στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα δύο 15χρονα παιδιά εντοπίστηκαν από τους εθελοντές του ΣΠΑΥ στο ύψος του Βύρωνα, μεταφέρονται σε ασφαλές σημείο και είναι καλά στην υγεία τους.

Ηδη είναι σε τηλεφωνική επαφή με τον  πατέρα τους ενώ για το συμβαν ενημερώθηκε και ο πρόεδρος του ΣΠΑΥ Γιάννης Κωνσταντάτος ο οποίος έδωσε εντολή να κινηθούν προς το σημείο και οι εθελοντικές ομάδες του Συνδέσμου. Τα παιδιά εντοπίστηκαν λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ.