Επιλέγουμε τους πιο ικανούς για να πάμε επιτέλους μπροστά – Γιατί τα δύσκολα δεν πέρασαν και με “δική μας” ευθύνη! (Φωτο&βίντεο)

Σε ελάχιστες μέρες θα κληθούμε να αποφασίσουμε για το πως θα πορευθεί η χώρα μας τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο καθένας από εμάς έχει βιώσει με τον δικό του τρόπο αυτά τα 10 χρόνια της οικονομικής κρίσης που επηρέασε την πλειοψηφία των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Τα λάθη ολόκληρων δεκαετιών οδήγησαν την πατρίδα μας στην χρεοκοπία και τότε όλοι αντιλήφθηκαν πως το να ζεις πάνω από τις δυνάμεις σου με δανεικά είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να συνεχιστεί για πάντα.

Το γεγονός αυτό βέβαια εκμεταλλεύτηκαν λαϊκιστές από όλο το πολιτικό φάσμα από δεξιά αλλά και από αριστερά και οδήγησαν τους περισσότερους να αποφασίσουν το 2014 έναν “άλλο δρόμο” που τελικά δεν υπήρχε. Οι δήθεν “αντιμνημονιακοί” βρέθηκαν στην Εξουσία και εφάρμοσαν μετά από παλινωδίες που μας στοίχισαν δις ευρώ τα προγράμματα των  δήθεν κακών συμμάχων μας και δανειστών μας. Το παραμύθι τους δεν είχε “δράκο” και έτσι σε λίγες μέρες η κανονικότητα θα επιστρέψει και πάλι αφού οι ίδιοι άνθρωποι που πανηγύριζαν το 2015 για την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου ,θα βγάλουν αυτοδύναμη τη ΝΔ  (από ότι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις) για να διαχειριστεί και πάλι τις τύχες μας.

Αφού ευχαριστήσω το νέο μέσο που με “ανέχεται” και δημοσιεύει χωρίς λογοκρισία τα άρθρα μου θα ήθελα να τονίσω πως σέβομαι όλες τις απόψεις αλλά “δυστυχώς” για εμένα έχω σταθερή άποψη και πιστεύω σε Αρχές και Αξίες που υπηρετώ με θρησκευτική ευλάβεια.

Το θέμα λοιπόν αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι δεν είναι μόνο ποιο κόμμα θα επιλέξουμε για να βγει η χώρα και πάλι στο “ξέφωτο αλλά και ποιους βουλευτές θα “σταυρώσουμε” ώστε να έχει ο επόμενος πρωθυπουργός  την κατάλληλη ομάδα που θα μπορεί να προχωρήσει όλες εκείνες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις.

Γιατί η χώρα μας παραμένει ακόμα και σήμερα η τελευταία Σοβιετία των Βαλκανίων και αυτό είναι και δική μας ευθύνη να το ξεριζώσουμε με την σωστή μας επιλογή. Στην κάλπη δεν ρίχνουμε όποιον μας βολεύει με τις δηλώσεις του και κυρίως όποιον μας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες αλλά τον πιο ικανό για να λύσει τα δικά μας προβλήματα. Και για να τα λύσει πρέπει πρώτα να τα αντιλαμβάνεται και να έχει και τις απαραίτητες ικανότητες για να δράσει.

Εάν πάμε από τον ροζ κρατισμό στον μπλε δεν θα έχουμε καταφέρει τίποτα άλλο παρά να οδηγήσουμε και πάλι την χώρα μας στην χρεοκοπία, και θα υπογράψουμε και άλλα μνημόνια αφού κανείς δεν δανείζει χωρίς ανταλλάγματα.

Για αυτό και εγώ όσο μου επιτρέπεται θα σας κάνω κάποιες προτάσεις από ανθρώπους που αγαπάνε την πατρίδα τους, έχουν σαφή γεωστρατηγικό προσανατολισμό προς το συμφέρον της χώρας μας και λένε αλήθειες που μπορεί να πληγώνουν αλλά εάν δεν εφαρμοστούν θα έχουμε πάλι την ίδια θλιβερή κατάληξη. 

Γιατί πριν την οικονομική κρίση ήρθε η ηθική και αυτή είναι που τελικά μας οδήγησε στην χρεοκοπία. Μια κοινωνία στην οποία δεν υπάρχουν Αρχές και Αξίες και που όλα “εξαργυρώνονται” και έχουν “τιμή” δεν θα καταφέρει ποτέ να σταθεί στα πόδια της.

Η απαξίωση όλων αυτών που μας κράτησαν ως Έθνος για αιώνες είναι κάτι που συστηματικά επιχειρείται από όσους θεωρούν πως είναι όλοι ίδιοι. Όμως δεν είναι όλοι ίδιοι και όσοι το ξεστόμιζαν στις πλατείες της “αγανάκτησης” αποδείχθηκαν στην πράξη χειρότεροι. 

Σας προτείνω λοιπόν σήμερα αγαπημένοι μου αναγνώστες έναν νέο άνθρωπο που αποδεδειγμένα δεν μασάει τα λόγια του και είναι υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας όχι για βιοποριστικούς λόγους αλλά για να προσφέρει στην κοινωνία και την Πατρίδα μας.

Δεν έκρυψε ποτέ τα πιστεύω του , είναι θιασώτης του Δυτικού Πολιτισμού και της Αστικής μας Δημοκρατίας και πάλεψε και παλεύει στην ζωή του στον ιδιωτικό τομέα και όχι σε μια θέση στο δημόσιο.

Είναι ένας από εμάς και θα παραμείνει γιατί ο Νίκος Κωστόπουλος είναι της προσφοράς και όχι της λαμογιάς. Και η δική μας παράταξη έχει πληγωθεί και αυτή στο παρελθόν από διάφορους μακρυχέρηδες!

Διαβάστε ένα σύντομο βιογραφικό του όσοι δεν τον ξέρετε και αναζητείστε πληροφορίες από όσους τον γνωρίζουν προσωπικά και τους τιμά με την φιλία του.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 

Ο Νίκος Κωστόπουλος (1974) προέρχεται από τον χώρο των Επιχειρήσεων όπου εργάζεται μέχρι σήμερα ως Στέλεχος και Σύμβουλος Διοίκησης σε Μικρομεσαίες και εισηγμένες επιχειρήσεις, όπως Planet, Δ.Ε.Η., και Dialect Technologies. Στην επαγγελματική του πορεία έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία Planner – μέλος του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, Ειδικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και στο Υπουργείο Εσωτερικών, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, και Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Διαθέτει εμπειρία σε μελέτες αναδιοργάνωσης υπηρεσιών, επιχειρησιακά σχέδια, και έχει συμμετάσχει σε ευρωπαϊκά διαπεριφερειακά προγράμματα όπως το Interreg καθώς και σε μελετητικά έργα κυρίως στις χώρες της Νότιο-ανατολικής Ευρώπης, στη Βουλγαρία και Ρουμανία, και Κύπρο, Τουρκία, Συρία, Ιορδανία και χώρες Maghreb. Ενδεικτικά, στην Κύπρο συμμετείχε στην αναδιοργάνωση του δημόσιου συστήματος προμηθειών με βάση το ευρωπαϊκό πλαίσιο προμηθειών, ενώ στη Βουλγαρία συμμετείχε στον σχεδιασμό και τη δημιουργία του πετυχημένου μηχανισμού ενάντια στη διαφθορά (anti-corruption system) το οποίο λειτουργεί υποστηρικτικά στο έργο του Υπουργικού Συμβουλίου.

Από τη θέση του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ συνέβαλλε καθοριστικά στην απεμπλοκή του Οργανισμού από διαγωνισμούς προμήθειας νέων ασθενοφόρων και κινητών μονάδων που δέσμευαν τον Οργανισμό για πολλά χρόνια, πετυχαίνοντας σημαντική μείωση – περίπου 4 εκ. ευρώ – στην προμήθεια του νέου στόλου, αλλά και στην ενίσχυσή του μέσω της αξιοποίησης ιδιωτικών προσφορών με όρους διαφάνειας και χρηστής διαχείρισης.

Στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου είχε την ευθύνη συντονισμού του ανθρώπινου δυναμικού (περισσότεροι από 500 εργαζόμενοι), ήταν υπεύθυνος για την εκπόνηση δράσεων αντιμετώπισης του προσφυγικού – μεταναστευτικού ρεύματος στην Ελλάδα, ενώ ήταν από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης γραφείου της ΠΒΑ στις Βρυξέλλες – το οποίο έχει αποτελέσει πρόδρομο για άλλους ΟΤΑ.

Έχει τελειώσει τη Γερμανική Σχολή Αθηνών, είναι απόφοιτος του Τμήματος Γερμανικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και παράλληλα παρακολούθησε σπουδές Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστημίο Feruniversitaet Hagen της Γερμανίας. Είναι κάτοχος Μ.Β.Α. από το Zurich Elite Business School στην Ελβετία, και έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ευρωπαϊκή ∆ιακυβέρνηση (Μ.E.G.) από το Πανεπιστήµιο Neapolis στην Κύπρο, και στις Διεθνείς & Ευρωπαϊκές Σπουδές από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στα φοιτητικά του χρόνια ήταν μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και στη συνέχεια της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.

Έχει διατελέσει μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Ήταν υποψήφιος Βουλευτής στη Β΄ Αθηνών, και ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Νοτίου Τομέα εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος το 2014.

Σήμερα είναι Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας.
Είναι παντρεμένος με τη Βασιλεία Κατραβά.

Μπορείτε να παρακολουθείτε και διαδικτυακά τον Νίκο Κωστόπουλο πατώντας εδώ

Τέλος για όλες τις φίλες και τους φίλους και κυρίως για όσους έχουμε μαζί δώσει κοινούς αγώνες θέλω να τονίσω πως η συμμετοχή μας στις κάλπες της 7ης Ιουλίου δεν είναι απλά υποχρέωση αλλά Εθνική Ανάγκη. Γιατί κανείς δεν θα μας απαλλάξει από το ψέμα εάν αφήσουμε και πάλι στην “τύχη” τα πράγματα.

Σ.Μ 

Scroll to Top