Πριν καλά καλά ξημερώσει, η αστυνομία ξεκίνησε ακόμη μια επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην οδό Μπουμπουλίνας 42 εκκενώνοντας αυτή τη φορά την κατάληψη Clandestina.  Στο κτίριο φιλοξενούνται οικογένειες μεταναστών και προσφύγων ενώ είχε εκκενωθεί και πριν λίγους μήνες ξανά.

Περίπου στις 06:00 το πρωί της Τρίτης (12.11.2019), πάνοπλοι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή και μπήκαν σε κτίριο στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια.

Εκεί, σε κτίριο υπό κατάληψη, είχαν βρει καταφύγιο πρόσφυγες και μετανάστες. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη ενός ατόμου, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν είναι μετανάστης η Έλληνας και ποιος είναι ο λόγος της σύλληψης.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν στο σημείο για να πάρουν μέρος στη νέα επιχείρηση στα Εξάρχεια είναι ισχυρότατες και απέκλεισαν δυο οικοδομικά τετράγωνα.

Το κτίριο όπου γίνεται η νέα επιχείρηση στα Εξάρχεια είχε εκκενωθεί και τον περασμένο Απρίλιο, αλλά λίγες μέρες μετά καταλήφθηκε ξανά.

Οι πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στο κτίριο είναι πάνω από 100 σύμφωνα με την αστυνομία, και θα μεταφερθούν σε δομές.