Γιώργος Σωφρόνης: Οι τραμπουκισμοί της παράταξης Φιλίππου δεν θα περάσουν

Πρώτα αναθέτουν με διαδικασίες «Σύριζα στη νομιμότητα»  την αποκομιδή των ογκωδών απορριμμάτων του Δήμου Σαρωνικού και στη συνέχεια, προπηλακίζουν πολίτες και στελέχη της αντιπολίτευσης που διαφωνούν με τις πρακτικές τους.


Η φασιστική αντίληψη των «στελεχών» της παράταξης του δημάρχου Πέτρου Φιλίππου αναδείχθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ως νέος «γκοτζαμάνης», το πρωτοπαλίκαρο του δημάρχου Πάρης Τζιβίλογλου προπηλάκισε τον τοπικό σύμβουλο με την παράταξη «Σαρωνικός αύριο» Γιώργο Καστρίτση, επειδή διαφώνησε με την απόφαση της διοίκησης να προχωρήσει σε δύο ακόμη απευθείας αναθέσεις, για την αποκομιδή των ογκωδών και φυτικών απορριμμάτων.
Σήμερα αναδείχθηκε το πραγματικό πρόσωπο του αριστερού δημάρχου και της στενής του κλίκας. Από τη μια απευθείας, χωρίς διαγωνιστικές διαδικασίες αναθέσεις, κι από την άλλη ύβρεις και βία.
Όσοι ανέχονται τη συμπεριφορά τους, είναι συνυπεύθυνοι για τον ηθικό ξεπεσμό του αυτοδιοικητικού θεσμού που υπηρετούμε.
Στους τραμπουκισμούς Φιλίππου, που δεν καταδίκασε τη φασιστική συμπεριφορά και την αήθη επίθεση του στελέχους του, σε βάρος ενός πολίτη του Δήμου, «απάντησε»  η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την αποχώρηση της από το Δημοτικό Συμβούλιο.


Καταγγέλλω στους πολίτες του Δήμου Σαρωνικού το δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Φιλίππου, αφενός γιατί χρησιμοποιούν διαδικασίες ΣΥΡΙΖΑ στη νομιμότητα για την εκτέλεση έργων στο Δήμο. Αφετέρου γιατί προσφεύγουν στη βία για να επιβάλλουν την άποψη τους, σε αυτούς που διαφωνούν μαζί τους.
Τους στέλνω ένα καθαρό μήνυμα:
Η τρομοκρατία και ο τσαμπουκάς δεν θα περάσουν.
Κύριε Φιλίππου μάζεψε τα μαντρόσκυλα σου, πριν τα μαζέψει ο μπόγιας .
Δεν θα σας επιτρέψουμε να μετατρέψετε σε αρένα το Δημοτικό μας Συμβούλιο.
Ούτε να διαχειρίζεστε τα χρήματα των δημοτών με αδιαφάνεια.

Scroll to Top