Γλυφάδα: Άγρια επίθεση δέχθηκε η Χριστίνα Παππά για μια θέση παρκινγκ

Η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Πάππα φαίνεται να δέχθηκε επίθεση σήμερα (27/06) στη περιοχή της Γλυφάδας. Για το περιστατικό ενημέρωσε η ίδια με αναρτήσεις απο τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποίος υποστηρίζει πως έπεσε θύμα επίθεσης από άνδρα, ο οποίος αρχικά της επιτέθηκε λεκτικά για μια… θέση πάρκινγκ. Καταγγέλει επίσης πως ο δράστης μετά από έντονη λογομαχία της έκλεισε το αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια βγήκε απο το όχημά του και τη χτύπησε.

Θέλω να σας πω για ένα βίαιο περιστατικό στη Γλυφάδα σήμερα. «Έχει και συνέχεια, είμαι εδώ για να κάνω μήνυση. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να φοβόμαστε. Δεν μου έχει ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα, νομίζω ότι ο κόσμος έχει τρελαθεί», ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Παππά από το Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, όπου βρέθηκε για να καταγγείλει το περιστατικό.

«Μπήκα σε ένα φαρμακείο για να πάρω φάρμακα – με πολύ μεγάλο χώρο πάρκινγκ και μπαίνει ένας μέσα στο φαρμακείο και άρχισε και έβριζε πολύ προσβλητικά για το αυτοκίνητο. Λέω συγγνώμη κύριε, δικό μου είναι το αυτοκίνητο, αλλά έχει άπειρο χώρο εκεί γιατί είναι τεράστιο το πάρκινγκ. Άρχισε έβριζε προσβλητικά, δεν φαντάζεστε πόσο. Κάποια στιγμή τρελάθηκα, του λέω ρε παλιοαλήτη θα πάρω την αστυνομία τηλέφωνο», περιγράφει η Χριστίνα Παππά.

Ενώ συνεχίζει: «Βγαίνω έξω και με είχε κλείσει στην πόρτα του αυτοκινήτου με το αυτοκίνητό του. Μπαίνω από τη θέση του συνοδηγού. Του κλείνω με όπισθεν την είσοδο γιατί ήθελα να περιμένω την αστυνομία. Η αστυνομία ανταποκρίθηκε αμέσως και ευγενικά. Του είπα να μου ζητήσει συγγνώμη για να φύγει, αλλά προτίμησε να με πατήσει και να βγει από το αυτοκίνητο να με χτυπήσει», αναφέρει η γνωστή ηθοποιός

Όσο κι αν πονούσα δεν θα τον άφηνα να φύγει, με κινδυνο για τη ζωή μου. Δεν θα το αφήσω έτσι αυτό. Μου είπαν ότι θα περάσει αυτόφωρο, θα δικαστεί και θα αθωωθεί», είπε.

«Τέτοια γεγονότα, κανονικά θα πρέπει άμεσα να δικάζονται. Ο άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία αμέσως. Αν δεν ήμουν στο φαρμακείο μπορεί να είχα μείνει στον τόπο, έχω άσθμα».

«Βγήκε ο γιος μου απο το φαρμακείο έτοιμος να τον λιντσάρει και ζήτησε χίλια συγγνώμη και του είπε ότι έχει χάσει μόλις τη δουλειά του και έχει ένα παιδί άρρωστο. Όταν το άκουσα, λόγω του ότι έχω μία ευαισθησία στις αρρώστιες και στους ηλικιωμένους και στα παιδιά, έκανα πίσω και δεν έκανα μήνυση, αλλά δεν θα το αφήσω αυτό. Δεν το θεωρώ δικαιολογία αυτό, είναι ένα περιστατικό κατά των γυναικών, σήμερα σε χτυπάνε, αύριο σε σκοτώνουν».

Scroll to Top