Η Ειρήνη Στεριανού θα παίξει και στο remake της “Πολυκατοικίας” (Βίντεο)

Ειρήνη Στεριανού
Την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του Greece’s Next Top Model ως μοντέλο, ωστόσο, τώρα θα την δούμε ως ηθοποιό στην “Πολυκατοικία”, της νέας σειράς του ΣΚΑΙ. Επίσης, έχει συμμετάσχει στη νέα ταινία “Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα 5”.

Η Ειρήνη Στεριανού φαίνεται πως αγαπά την υποκριτική και ότι έχει κάνει μια στροφή στην ηθοποιία, αφού πέρα από την “Πολυκατοικία”, συμμετείχε στην ταινία “Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα 5”, υποδυόμενη μια από τις μαθήτριες, όπως και η Στέλλα Μιζεράκη του Power of Love.

Η Ειρήνη Στεριανού θα παίξει στο remake της

Η είδηση για τη συμμετοχή της στην “Πολυκατοικία” έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ανέβασε σε insta stories φωτογραφίες μαζί με τον σκηνοθέτη της σειράς, τον Βαγγέλη Θωμόπουλο, αλλά και με τον ηθοποιό Νίκο Πουρσανίδη.

Η Ειρήνη Στεριανού θα παίξει στο remake της
Η Ειρήνη Στεριανού θα παίξει στο remake της

Η Ειρήνη Στεριανού, βέβαια, συνεχίζει να κάνει διάφορες φωτογραφίσεις ως μοντέλο, ενώ πλέον έχει αλλάξει και το look της. Τα κοντά της μαλλιά που θυμόμαστε από το GNTM έχουν μακρύνει, ενώ έχει αλλάξει και την απόχρωσή τους. Δείτε μερικές φωτογραφίες από τα social media της Ειρήνης Στεριανού.

Scroll to Top