Ηλιούπολη: Έτσι υπογράφονται και υλοποιούνται οι νόμιμες συμβάσεις με ιδιώτες (Πάρτε μια γεύση για το “τσουνάμι” που έρχεται)

Κάνοντας κλικ εδώ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ μπορεί ο κάθε δημότης της πόλης μας να πληροφορηθεί με ποιον ακριβώς τρόπο συνάπτονται οι συμβάσεις μεταξύ δήμου και ιδιωτών στην πόλη μας αλλά και σε άλλους δήμους. 

Η σύμβαση προφανώς και έχει περάσει από δημοτικό συμβούλιο και αυτό κρατήστε το για τις επόμενες που θα ανεβάσουμε τις επόμενες μέρες.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι λοιπόν ανεξάρτητα από κόμμα και χρώμα όπως λέει και ο νέος γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου κ. Κόλκας έχουν δει δεκάδες τέτοιες συμβάσεις να υλοποιούνται.

Τα δικά μου ερωτήματα από χθες δεν τα έχει απαντήσει ουδείς δημοτικός σύμβουλος,  προφανώς γιατί θεωρούν πως αυτές οι συμβάσεις εκτός από νόμιμες είναι και επωφελείς για όλους εμάς.

Κάθε δικό μου σχόλιο είναι περιττό σε όποιον γνωρίζει γραφή και ανάγνωση. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε και άλλες τέτοιες συμβάσεις προς ενημέρωση των δημοτών μας.

Ήδη με έχουν προσεγγίσει επιχειρηματίες που ουδέποτε κατάφεραν να πάρουν μια ανάλογη σύμβαση από τον δήμο μας. Θεωρώ πως πολύ σύντομα θα είμαι σε θέση να σας απαντήσω το γιατί.

Σταύρος Μαρίνης

Scroll to Top