Ηλιούπολη: Η 15η γιορτή του τράγου από τον σύλλογο Ελευθεριανιτών Ναυπακτίας

Το  παραδοσιακό γλέντι στα νότια προάστια της Αθήνας που διοργανώνει ο Σύλλογος Ελευθεριανιτών Ναυπακτίας «Η Αγία Παρασκευή» ξεκίνησε.

Πρόκειται για την καθιερωμένη εκδήλωση που χρόνια τώρα προσελκύει χιλιάδες κόσμου σε μια παραδοσιακή γιορτή όπου Ναυπάκτιοι, και όχι μόνο, ανταμώνουν για να απολαύσουν αυθεντικό κρέας, ζωντανή μουσική και για να ξεφαντώσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στον προαύλιο χώρο των Πολυκλαδικών Σχολείων Ηλιούπολης θα μαζευτούν σήμερα και αύριο όσοι αρέσκονται σε αυτό το είδος διασκέδασης.

Το Notianea.gr έκανε ένα γρήγορο πέρασμα και είδε πως την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας κ. Σταύρος Γεωργάκης, είδαμε τον αεικίνητο εντεταλμένο σύμβουλο επιχειρηματικότητας της νέας διοίκησης κ. Γιώργο Μπενά, ,τον Οικονομολόγο και ιδιαίτερα δραστήριο συνδημότη μας κ. Γιάννη Μακρή, τον παλιό αυτοδιοικητικό επί δημαρχίας Θεόδωρου Γεωργάκη και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο  της δημοτικής παράταξης “Ηλιουπ’Ολοι Μαζί – ΕΝΑΚ” κ. Γιάννη Τσάκωνα , τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης “Πρώτα η Ηλιούπολη” Χριστίνα Σερέτη και Χρήστο Καλλαρύτη , τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιάννη Αντζινά , τον επικεφαλή της δημοτικής παράταξης “Η Πόλη που Θέλω” κ. Γαβριήλ Αραμπατζή μαζί με τους δημοτικούς του συμβούλους  Θανάση Αθανασίου , Άντα Καραχάλιου, και το στέλεχος της παράταξης του και υποψήφια δημοτική σύμβουλο Φαίη Παπαδόγκωνα , την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Μαριάννα Γράψα , καθώς και στελέχη διαφόρων δημοτικών παρατάξεων. Αύριο θα πάνε πολλοί περισσότεροι όπως μας ενημέρωσαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση: 

Ο Οικονομολόγος Γιάννης Μακρής μαζί με τον επικεφαλή της δημοτικής παράταξης “Η Πόλη που Θέλω” Γαβριήλ Αραμπατζή, τον δημοτικό σύμβουλο Θανάση Αθανασίου και μέλη της παράταξης

Θανάσης Αθανασίου, Φαίη Παπαδόγκωνα , Γαβριήλ Αραμπατζής, Μαριάννα Γράψα , Αλεξάνδρα Καραχάλιου όσους τουλάχιστον αναγνωρίζω από αυτή την φωτογραφία. Ζητώ συγνώμη από τον κύριο και τις άλλες δύο κυρίες της παρέας

Το βίντεο είναι από τον τοίχο στο facebook του συνδημότη μας εντεταλμένου συμβούλου επιχειρηματικότητας Γιώργου Μπενά και το ξεκαθαρίζω γιατί κάποιοι θεωρούν πως οι δημόσιοι τοίχοι τους στο facebook αποτελούν προσωπικά δεδομένα. Ο Γιώργος Μπενάς δεν είναι βέβαια από αυτούς, και ως δημοτικός σύμβουλος ήταν τόσο πολύ ενεργός που τον “έφαγαν” αλλά χαίρομαι ειλικρινά που είναι και πάλι έστω και ως άμισθος εντεταλμένος σύμβουλος μέσα στα πράγματα. Βλέπετε σε αυτή την κοινωνία μισθοί υπάρχουν μόνο για τους αποδεδειγμένα άχρηστους, σε κάποιον χρήσιμο δεν έδωσαν μια έμμισθη θέση. Μπορεί να του πρότειναν βέβαια και να μην ήθελε αλλά ως γνωστόν εγώ στον εθελοντισμό δεν πιστεύω όταν μάλιστα κάποιοι μονίμως “ανενεργοί” καταλαμβάνουν έμμισθες θέσεις. Τελικά είμαι ικανός να “χαλάσω” ακόμα και μια ανάρτηση για την γιορτή του τράγου!

Σταύρος Μαρίνης 

Scroll to Top