Τα βίντεο μένουν όπως και τα γραπτά και έτσι είμαι στην δυσάρεστη θέση να αξιοποιήσω προς όφελος των πολλών, την συνέντευξη που είχε δώσει ο επικεφαλής των «Συνεργών με την Ηλιούπολη» κ. Αποστόλης Στασινόπουλου στο ilioupolinews.gr του συναδέλφου Γιάννη Καραμαγκάλη. 

Λίγους μήνες λοιπόν πριν αναλάβει την Αντιδημαρχία έλεγε για τον σημερινό δήμαρχο πως είναι ένας κοινός συκοφάντης που δεν προσκομίζει στοιχεία για τις έωλες καταγγελίες του.  Όπως θα δείτε και θα ακούσετε στο παρακάτω βίντεο (Χρόνος: 8:18 έως 10:12) λέει συγκεκριμένα:

» Ο κ. Χατζηδάκης άφησε υπόνοιες για έκνομες ενέργειες , για κακοδιαχείριση και αδιαφάνεια στα όσα είχε πράξει η δημοτική Αρχή έως τώρα. Την ίδια στιγμή που στην ίδια ανακοίνωση χαιρέτιζε τον δήμαρχο τον οποίο ο ίδιος αποχαιρέτιζε κατά κάποιον τρόπο με την ανεξαρτητοποίησή του λέγοντας ότι θα βρεθούμε ξανά στο μέλλον. Όλη αυτή η αντίφαση καταλαβαίνετε ότι δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά σε εμάς και σε όλους τους πολίτες της Ηλιούπολης και αφετέρου η κακοδιαχείριση και οι έκνομες ενέργειες τις οποίες ο κ. Χατζηδάκης υπονοεί θα έπρεπε θεωρούμε να είναι ο ίδιος εκείνος ο οποίος θα έπρεπε να τις είχε οδηγήσει στην δικαστική οδό. Η δεύτερη ανακοίνωσή του και σε εμάς και σε άλλους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε συνομιλήσει έχει δημιουργήσει λίγο έως πολύ έως και θα έλεγα θυμηδία»

Αυτά έλεγε ο κ. Στασινόπουλος λοιπόν δημόσια για τον Γιώργο Χατζηδάκη αλλά σήμερα είναι Αντιδήμαρχος στη νέα διοίκησή του. Εμάς δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση αλλά σε πολλούς συμπολίτες μας προκαλούν θυμηδία οι κυβιστήσεις του. Βέβαια ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίας αλλά για να μην νομίζει κανείς πως δεν υπάρχει ειδησεογραφικό μέσο στην πόλη που δεν χαρίζεται σε κανέναν που άλλα λέει σήμερα και άλλα θα μας πει αύριο. Βέβαια μπορεί να συμφωνούν σε άλλα θέματα πιο σημαντικά όπως η Συμφωνία των Πρεσπών και η ψήφιση των Μνημονίων. Στο πρώτο σίγουρα συμφωνούν στο δεύτερο μάλλον όχι.

 

Αυτά προς το παρόν γιατί αυτό είναι «πταίσμα» σε όσα θα ακολουθήσουν. Πάντως ο κ. Στασινόπουλος σας μην ανησυχεί δεν θα βγει από το νέο δήμαρχο καμία κακοδιαχείριση για την προηγούμενη διοίκηση. Άλλωστε όλες οι αποφάσεις φέρουν την υπογραφή του ως Αντιδημάρχου Οικονομικών. Από εκείνη την μεριά λοιπόν να μην περιμένει καμία «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ». Αποκαλύψεις άλλωστε κάνουν όσοι είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ και δεν πετάνε προεκλογικά τσιτάτα για να υφαρπάξουν ψήφους. Τα ίδια έλεγε και ο Ευάγγελος Γεωργάκης για τον Θεόδωρο Γεωργάκη αλλά ένα στοιχείο δεν έδωσε και νάτος τώρα και πάλι ο Γεωργάκης πρωταγωνιστής στην πόλη μας.

Έχει και άλλα η συνέντευξη μέσα αλλά ας ψάξει και κανένας άλλος τόσα ΜΜΕ έχει η πόλη όλα εμείς;

 

Σταύρος Μαρίνης