Στα Πολυκλαδικά σχολεία πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το μεγάλο κρητικό γλέντι που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Κρητών Ηλιούπολης. 

Ο Σύλλογος είναι από τους πιο παλιούς στην πόλη και ιδρύθηκε το 1956 , και διοργανώνει πάντοτε με επιτυχία ανάλογες εκδηλώσεις όπου ο χορός και το τραγούδι έχουν τον πρώτο λόγο. Ο Σύλλογος διαθέτει τμήματα χορού στα οποία διδάσκει ο Δημήτρης Φανουργάκης και στα οποία υπάρχουν τμήματα εκμάθησης για όλους.

Την εκδήλωση τίμησαν ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης και όλοι οι Αντιδήμαρχοι της νέας διοίκησης (δεν είδαμε μόνο τον κ. Στασινόπουλο που προφανώς ήταν στην μεγάλη ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ συναυλία που πραγματοποιούνταν την ίδια μέρα στην πόλη) ο πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Γεωργάκης , ο βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ Βασίλης Σπανάκης , ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Τάσος Ευσταθίου, η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης Τασία Τσατσούλη και δημοτικοί σύμβουλοι και στελέχη δημοτικών παρατάξεων της πόλης.

Το Notianea.gr ήταν εκεί και εύχεται στον πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών Ηλιούπολης κ. Κώστα Πρωτοπαπαδάκη στην Αντιπρόεδρο Ειρήνη Μαρκουλάκη αλλά και σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να γεμίζουν τις νύχτες μας με τέτοιες όμορφες βραδιές.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ο οικονομολόγος Γιάννης Μακρής με τους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» Ευστάθιο Ψυρρόπουλο και Δήμητρα Κορμά , την υποψήφια της ίδιας παράταξης Κυριακή Μαρή ,τον επικεφαλή της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Τάσο Ευσταθίου και τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Παναγιώτη Καρανδρέα
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ηλιούπολης Κωνσταντίνος Πρωτοπαπαδάκης με τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Η Πόλη που Θέλω» Θανάση Αθανασίου

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Η Πόλη που Θέλω» Θανάσης Αθανασίου με τον οικονομολόγο Γιάννη Μακρή