Ηλιούπολη: Μέσω facebook απάντησε ο δήμος για τον τραυματισμό της εργάτριας στην καθαριότητα !

Νέα ήθη από την διοίκηση του νέου δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη η οποία για το σοβαρό περιστατικό που αναδείξαμε πρώτοι με τον τραυματισμό της πολύτεκνης εργαζόμενης στον τομέα καθαριότητας απάντησε μέσω facebook! πολλές ώρες μετά το συμβάν.

 

Είναι εμφανής η προσπάθειά τους να ρίξουν στην εργαζόμενη όλη την ευθύνη εάν και ορκίστηκε μόλις πριν λίγες μέρες στον τομέα της καθαριότητας μέσω ΑΣΕΠ. Το Notianea.gr θα αναδείξει το θέμα και θα σταθεί εμπόδιο σε όσους θέλουν να το υποβαθμίσουν και να αποποιηθούν τις ευθύνες τους .

Χρέος μας είναι να ενημερώνουμε τους δημότες και όχι να αναπαράγουμε ευχολόγια μέσω facebook μιας διοίκησης που δείχνει να μην έχει καταλάβει τον ρόλο της. Π.χ τι σχέση έχει το περιστατικό με την γερανογέφυρα και την κατάρρευση της με το χθεσινό περιστατικό. Καμία αλλά εκεί φαίνεται η πυγμή της προηγούμενης διοίκησης που διέταξε έρευνα για να ερευνηθούν τα αίτια και να αποδοθούν ευθύνες.

Εδώ απλά λένε πως η υπάλληλος είχε όλα τα εφόδια αλλά δεν πρόσεξε. Ας ακούσουμε όμως και την ίδια και ας κάνουμε ότι πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις. ΕΔΕ για τις συνθήκες του ατυχήματος και τις ευθύνες που ενδεχομένως προκύπτουν. 

Αλλά είπαμε άλλα ήθη και κυρίως ανευθυνότητα από εκείνες που στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές. Το θέμα παρόλο την προσπάθεια συγκάλυψης θα έρθει στο δημοτικό συμβούλιο, αφού δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν είναι διατεθειμένες να υποκύψουν στο οφθαλμοφανή. 

Πως είναι αδύνατον μια υπάλληλος που διορίστηκε στον τομέα καθαριότητας πριν λίγες μέρες με μοριοδότηση μέσω ΑΣΕΠ  να είναι έτοιμη να μαζέψει σκουπίδια και πως τάχα εκπαιδεύτηκε από συναδέλφους της για αυτό.

Από ποιους άραγε; Από τους μόνιμους θαμώνες του “μικρού Κρεμλίνου” που άφησαν την πόλη μας να βρωμάει από άκρη σε άκρη; 

Αλλά ας το αφήσουμε εδώ γιατί το ρεπορτάζ τρέχει και όσοι παραπληροφορούν θα πρέπει να αρχίσουν ήδη να ανησυχούν. Υπάρχουν αρνητικές ενδείξεις για όσα ισχυρίζονται και οι δημότες μας δεν είναι αφελείς για να πιστεύουν πράγματα που είναι αδύνατον να συμβούν έτσι όπως λειτουργεί ο δημόσιος τομέας.

Σ.Μ 

Scroll to Top