Είχα ενημερώσει εγκαίρως με σωρεία αναρτήσεών μου (στο προσωπικό μου ιστολόγιο)  την νέα διοίκηση και συγκεκριμένα την παράταξη «ΗλιούπΟλοι Μαζί – ΕΝΑΚ» για το διαδικτυακό «φρούτο» και επικριτή της προηγούμενης διοίκησης του Βασίλη Βαλασόπουλου και ένθερμο υποστηρικτή της νέας πως με «τρολ» εμάς δεν μας φιμώνουν.

Αφού λοιπόν μας συκοφάντησε όσο μπορούσε διαδικτυακά ο Pavlos Paul Papathanasiou και αφού άλλαξε και το προφίλ του για να μην παρουσιάζουμε τις απόψεις που έγραφε παλιότερα, νιώθει «καθαρός» και συνεχίζει ακάθεκτος να ομιλεί ως οπαδός του νέου δημάρχου  κ, Χατζηδάκη. 

Βρίζει συνδημότες μας ΑΝΩΝΥΜΑ αφού το προφίλ του μπορεί να είναι και ψεύτικο και εξακολουθεί να πετάει «λάσπη» διαδικτυακά σε όποιον έχει διαφορετική άποψη από την δική του.

Συνεχίζει τα ασύστολα ψεύδη του εναντίον τοπικών ΜΜΕ με ονοματεπώνυμο και μετά τις προεκλογικές του διαδικτυακές φραστικές επιθέσεις σε δημότες μας εξακολουθεί να μιλάει ως εκπρόσωπος τύπου του «νέου» που έρχεται και θα σώσει στην πόλη μας. 

Θύματά  του αυτή την φορά όσοι είχαν άποψη πως το ψευδές και συκοφαντικό περιεχόμενο που ανάρτησε νέο ανυπόληπτο και παντελώς ΑΝΩΝΥΜΟ ιστολόγιο της πόλης στην σελίδα του στο facebook δέχθηκε κριτική από συνδημότες μας που είχαν ενεργή συμμετοχή με τα κοινά της πόλης.

Και βέβαια το συκοφαντικό περιεχόμενο κατέβηκε από την διαχειρίστρια αλλά ο Παύλος βρήκε μια ακόμη ευκαιρία για να επαναλάβει τις γνωστές του ασυναρτησίες.

Και αφού θεώρησε καλό να αναφερθεί και πάλι στα «ακροδεξιά» ιστολόγια της πόλης τα οποία βέβαια βρίσκονται μόνο μέσα στο «σαλεμένο» του μυαλό προχώρησε και παραπέρα αρχίζοντας την «λάσπη» εναντίον συμπολιτών με απόλυτα διαυγή παρουσία στα κοινά της πόλης.

Στόχος έγινε για ακόμη μια φορά ο συνδημότης μας Δημήτρης Σταματόπουλος (με τον οποίο σε πολλά διαφωνούμε και είναι γνωστό) και θεώρησε ο Παύλος πως η μοναδική «αλήθεια» είναι η δική του χρίζοντας τον εαυτό του μοναδικό «αγωνιστή» και «υπερασπιστή» του πρασίνου της πόλης!

Εάν αυτό δεν λέγεται σταλινισμός ή φασισμός τότε τι είναι; Τρέλα , μεγαλομανία, υπερβάλλοντας ζήλος για τον νέο «αυτοκράτορα» της πόλης;

Ότι και να είναι ένα «τρολ» ή ένας οπαδός που δεν καταδικάζεται βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον «χώρο» που τον φιλοξενεί και τον ανέχεται για τις πρακτικές και μεθόδους του , που δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με την Αστική μας Δημοκρατία. 

Και επειδή η Ηλιούπολη θα παραμείνει Δημοκρατική όπως ήταν και τα εννιά χρόνια της διοίκησης του Βασίλη Βαλασόπουλου όσους σταλινικούς και εάν επιστρατεύσουν καλούμε την νέα διοίκηση να μας κάνει γνωστό εάν συμφωνεί με τον αυτόκλητο υπερασπιστή της! 

Γιατί βέβαια δεν θα ανεχτούμε σε καμία περίπτωση να γίνονται «σάκος του μποξ» συνδημότες μας με απόλυτα διαφανή πορεία στα κοινά της πόλης.

Αρκετά άκουσαν προεκλογικά από τους εκφραστές του «νέου» που χτίστηκε στα φθαρμένα «οικοδομικά υλικά» του πρόσφατου παρελθόντος της πόλης μας.

Και επειδή είναι φθαρμένα θέλουν περισσότερη «λάσπη» για να κρατήσουν ένα σαθρό οικοδόμημα.

Όχι ότι οι «λάσπες» του συγκεκριμένου υβριστή κολλάνε. αλλά για να μην νομίζει και κάποιος πως  «κοιμόμαστε» τον ύπνο του δικαίου και δεν παρακολουθούμε όλους αυτούς που μας μιλάνε για ΗΘΟΣ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και δεν έχουν βγάλει μια ανακοίνωση καταδίκης σε όσα συμβαίνουν στο «‘όνομά» τους  και με την ΑΝΟΧΗ τους.

Ότι και να κάνουν οι περισσότεροι μας εμπιστεύονται και μας διαβάζουν καθημερινά και αυτό είναι μια ΑΛΗΘΕΙΑ που δεν μπορεί να αλλάξει με σταλινικές μεθόδους. Ας καταδικάσουν ή ας «μαζέψουν» τον φανατικό οπαδό τους όσο η δράση του ακόμα δεν τον μπλέξει σε νομικές περιπέτειες γιατί το «χρέωμα» για τις ενέργειές του το τρώνε αυτοί όσο εμείς δεν θα σιωπούμε και θα αναδεικνύουμε κάθε νέα αθλιότητα που διαπράττει.

Ας γνωρίζουν όλοι λοιπόν πως η ΣΙΩΠΗ τους είναι συνενοχή και πως στο τέλος θα ζημιωθούν όσοι ανέχονται τέτοιες φασιστικές πρακτικές.

«Το πες πες κάτι θα μείνει» του Γκαίμπελς δεν θα τους απαλλάξει από την δική μας κριτική. Άλλωστε η δική μου ΑΝΟΧΗ είναι μηδαμινή σε όσους με οποιοδήποτε τρόπο υποσκάπτουν τα θεμέλια της Αστικής μας Δημοκρατίας.

Η Δημοκρατία προϋποθέτει διάλογο και όποιος νομίζει πως τον αποφεύγει πετώντας «λάσπη» στον ανεμιστήρα είναι βαθιά νυχτωμένος. Λόγος σεβασμός στις κυρίες δεν βλάπτει αλλά σιγά μην έχουν μάθει από savoir vivre οι Σταλινοφασίστες.

Σ.Μ