Με τα μούτρα έπεσε στη «δουλειά» ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης

Η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη έχει ήδη γίνει και η φωτογραφία του στην καρέκλα του δημάρχου που κάνει το γύρο του διαδικτύου αφού ανέβηκε στη σελίδα του στο facebook δείχνει τον «ζήλο» για δουλειά ή την απερισκεψία των συμβούλων του να πάνε κόντρα στην απλή λογική.

Και αυτή λέει πως κανείς δημότης δεν μπορεί να πιστέψει πως ένας πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών επί 8,5 χρόνια του έλειψε η καρέκλα ή θέλει να δείξει πως είναι εργατικός. Κανέναν δεν πείθει και για τον λόγο αυτό κανένα ΜΜΕ της πόλης δεν έχει ασχοληθεί με τα της ορκωμοσίας, ώρες μετά την λήξη της τελετής.

Αναμένουν ίσως το δελτίο τύπου για να σχολιάσουν το αυτονόητο. Πως τέτοια γκάφα να δείξεις πόσο «καρεκλάκιας» είσαι δεν κάνεις από την πρώτη μέρα ορκωμοσίας σου ως δήμαρχος.

Για την ιστορία το Νotianea.gr ήταν στην τελετή ορκωμοσίας και είδε πως την τίμησε μεταξύ άλλων ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, ο βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ Βασίλης Σπανάκης ,η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου ο πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Γεωργάκης, ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου, και στελέχη διαφόρων κομμάτων.

Η μόνη καλή επικοινωνιακή προσπάθεια της παράταξης του Γιώργου Χατζηδάκη ήταν ένα βίντεο του συμπολίτη μας Γιώργου Μπενά στον λογαριασμό του στο facebook Ακούστε λοιπόν τον νέο δήμαρχο της πόλης και δείτε και φωτογραφίες από την εκδήλωση .

Tο Notianea.gr εύχεται σε κάθε περίπτωση καλή και δημιουργική θητεία για όλους τους δημοτικούς συμβούλους για το καλό της πόλης και των κατοίκων της. Γκάφα σαν και αυτή βέβαια δεν συναντήσαμε σε κανένα δήμο από αυτούς που καλύψαμε. Αλλά άμα ο «επικοινωνιολόγος» λέει φωτογραφία σε δημαρχιακή καρέκλα και χαμόγελο αλά πιάσαμε το Τζόκερ ε τότε πάμε πάσο και εμείς.

Άλλωστε ως «τζογαδόρο» με αποκαλεί ο αυτόκλητος διαδικτυακός οπαδός του νέου δημάρχου κ. Παύλος. Για να ξέρει πάντως αδαής δεν είμαι και από «κουτσό» άλογο που του κρατάνε άλλοι τα χαλινάρια εγώ δεν περιμένω να δω καλό για την πόλη.

Σ.Μ 

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή ορκωμοσίας:

Οι πρώην δήμαρχοι Γιάννης Αναγνώστου και Θεόδωρος Γεωργάκης

Οι φωτογραφίες εκτός από αυτή βέβαια στην δημαρχιακή καρέκλα με τον νέο δήμαρχο της πόλης Γιώργο Χατζηδάκη είναι του συνδημότη μας Άγγελου Κάνδηλα. Τον νέο δήμαρχο εξέθεσαν προφανώς οι δικοί του φίλοι και συνεργάτες που ανέβηκαν μαζί του στο δημαρχιακό γραφείο όπως δεν συνηθίζεται για τις σχετικές φωτογραφίες που διακινήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από όπου και τις «κλέψαμε».