Χθες αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (κεντρική πλατεία Ηλιούπολης) μπροστά από το Everest και αφού πήρε σβάρνα τα προστατευτικά κολονάκια κατέβηκε και εξαφανίστηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. 

Στο σημείο (ακριβώς απέναντι) υπάρχουν πάντα μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ αλλά μάλλον ήταν τυχερός και την ώρα που πέρασε δεν υπήρχαν για να τον καταδιώξουν γιατί δεν θέλω να πιστεύω πως ήταν εκεί και αδράνησαν μπροστά στο σοβαρό αυτό περιστατικό.

Θα μπορούσαμε να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές ή να έχουμε τραυματισμένους συμπολίτες μας αφού το σημείο είναι πολυσύχναστο και τα τραπεζάκια του Everest σχεδόν πάντα γεμάτα.

Η «δημοσιογραφία των πολιτών» που πιστά υπηρέτησα για πάνω από δέκα χρόνια στις εκπομπές «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος» μέσω ενός συνδημότη μας που έβγαλε την σχετική φωτογραφία κινητοποίησε και εμάς που μάθαμε από την Ελληνική Αστυνομία πως δεν έχει γίνει καμία σύλληψη για το σοβαρό περιστατικό.

Η φωτογραφία είναι από τον τοίχο στο facebook του συνδημότη μας Γιώργου Μπαλτά και εγώ ως καλός «κλέφτης» αναφέρω τουλάχιστον από που την «δανείστηκα» για να γράψω το σχετικό θέμα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός που καβάλησε στο πεζοδρόμιο ήταν απασχολημένος με το κινητό του τηλέφωνο! 

Σ.Μ