Δεκάδες Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προέδρου της ΤΟ ΔΗΜ Οργάνωσης ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθη Ευσταθόπουλου για μια συγκέντρωση και μια φιλική κουβέντα ανάμεσα στα μέλη που στηρίζουν για δεκαετίες στην πόλη μας την γαλάζια παράταξη.

Η συγκέντρωση έγινε σε γνωστή καφετέρια στην κεντρική πλατεία της πόλης και το κλίμα ήταν πολύ θετικό αφού ήταν η πρώτη συνάντηση των μελών της τοπικής μετά την επικράτηση της ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου και τα υψηλά ποσοστά που απέσπασε η φιλελεύθερη παράταξη στην πόλη μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Νοτίου Τομέα της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης και Γιάννης Καλλιάνος καθώς και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Τάσος Γαϊτάνης. 

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου, οι επικεφαλείς των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης μας Γαβριήλ Αραμπατζής και Τάσος Ευσταθίου καθώς και πλειάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων αυτών των δημοτικών παρατάξεων.

Το παρών έδωσε και ο πρώην Ευρωβουλευτής του κόμματος Κώστας Πουπάκης ο οποίος ήταν και η επιλογή της ΝΔ για υποψήφιος δήμαρχος στην πόλη μας κάτι που δυστυχώς δεν προχώρησε με αποτέλεσμα στις δημοτικές εκλογές η ΝΔ να μην έχει για δεύτερη συνεχόμενη φορά υποψήφιο στον δεύτερο γύρο. Παρών και ο πρώην πρόεδρος της Β2 ΝΕ της και  ΝΔ Βαγγέλης Κοκόσης   και πολλά νέα και παλιά στελέχη της παράταξης. 
Το παρών έδωσε και ο πρώην διευθυντή του Υπουργείου Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Παρασκευάς Γιαννόπουλος το πιο γνωστό Μητσοτακικό στέλεχος της πόλης μας από την εποχή του αειμνήστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και όχι τωρινός. 

Πολλούς συναγωνιστές και συναγωνίστριες  συνάντησα εκεί  ανάμεσά τους , οι  αγαπημένο  μου Άγγελος Κάνδηλας  , Θανάσης Αθανασίου,  Γιάννη Μακρής, Άντα Καραχάλιου, Αργυρώ Αδαμοπούλου, Βαγγέλης Βερβερέλης, και πολλούς άλλους.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Ευσταθόπουλος τόνισε πως οι Νεοδημοκράτες δεν τρομοκρατούνται ( πρόσφατα έσπασαν οι «μπαχαλάκηδες» τα γραφεία της τοπικής) και ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους γιατί κάθε φορά που η τοπική μας κάνει κάλεσμα οι δημότες με γαλάζια αισθήματα ανταποκρίνονται άμεσα.

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης τόνισε πως ο ίδιος και άλλοι βουλευτές της ΝΔ θα βοηθήσουν ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές στα γραφεία της τοπικής μας και ευχαρίστησε τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες της πόλης μας για την ΝΙΚΗ που χάρισαν στην παράταξη και για την προτίμηση στο πρόσωπό του.

Ο Γιάννης Καλλιάνος με την σειρά του που «αποκάλυψε» πως μεγάλωσε μέχρι τα 13 του χρόνια στην πόλη μας ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την υψηλή θέση που του χάρισαν οι Ηλιουπολίτισσες και οι Ηλιουπολίτες στις εκλογές ανάμεσα στους συνυποψηφίους του και επεσήμανε πως αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσει και η πόρτα του πολιτικού του γραφείου όπως και το κινητό του είναι ανοιχτό για όλους.

Να τονίσουμε εδώ πως τόσο ο κ. Κυρανάκης όσο και ο κ. Καλλιάνος εκλέγονται για πρώτη φορά βουλευτές με τον πρώτο να έρχεται δεύτερος στις προτιμήσεις των Νεοδημοκρατών στο Νότιο Τομέα της Αθήνας .

Ο Οικονομολόγος Γιάννης Μακρής με τους Γιάννη Καλλιάνο, Τάσο Γαϊτάνη, Στάθη Σταθόπουλο, και Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Αναλυτικό ρεπορτάζ και πολλές φωτογραφίες θα έχουμε αύριο …….


Σταύρος Μαρίνης