Πυροβολισμοί στην Ηλιούπολη

Άγνωστοι άρχισαν να πυροβολούν, σπέρνοντας τον τρόμο στους περίοικους

Στη συμβολή της Λεωφόρου Παπανδρέου με την Λεωφόρο Ειρήνης στην Ηλιούπολη, ομάδα ατόμων άρχισε να ρίχνει πυροβολισμούς τα ξημερώματα της Τετάρτης. Προκλήθηκε μεγάλος πανικός στους κατοίκους, ενώ κλήθηκε άμεσα η αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο και συνέλεξε κάλυκες, οι οποίοι θα σταλούν για βαλλιστικό έλεγχο.

Το συμβάν έλαβε χώρα έξω από σχολείο, όμως ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, καθώς ήταν ώρα που δεν κυκλοφορεί πολύς κόσμος (σ.σ.: γύρω στις 6:00).

Είχα επισημάνει εδώ και καιρό τα προβλήματα εγκληματικότητας που αντιμετωπίζει η περιοχή και την διαβεβαίωση πως η νέα κυβέρνηση θα ενισχύσει  σημαντικά το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής με έμψυχο δυναμικό και μέσα.

Οι εγκληματικές ομάδες που δρουν ανεξέλεγκτα  στην πόλη έχουν εκτραχυνθεί και όσο μένουν ελεύθεροι κινδυνεύει από τις μεταξύ τους συγκρούσεις κάθε φιλήσυχος δημότης. 

Αυτόπτης μάρτυρας θα κληθεί να αναγνωρίσει τους δράστες ανάμεσα από φωτογραφίες που θα του υποδειχθούν αφού η Ελληνική Αστυνομία που παρακολουθεί εδώ και μήνες συγκεκριμένα πρόσωπα προκειμένου να στοιχειοθετήσει κατηγορητήριο.

Πάντως σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν εμπλέκονται γνωστά άτομα που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.

Σ.Μ