Ηλιούπολη: Βραβεύουμε τον Αθλητισμό, Βραβεύουμε τη ζωή

Ο Δήμος Ηλιούπολης, με σαφή προσανατολισμό στην ενίσχυση του αθλητικού ιδεώδους έχει τη χαρά να ανακοινώσει τη διοργάνωση μιας ξεχωριστής εκδήλωσης βραβεύσεων, με στόχο την ανάδειξη της αθλητικής αριστείας και της συνεχούς προσπάθειας των αθλητών, αθλητριών και ομάδων μας.

Η ενίσχυση του αθλητισμού αποτελεί έναν πρωταρχικό στόχο για το Δήμο Ηλιούπολης μέσα από την υλοποίηση ενός συντονισμένου σχεδίου δράσης που έχει απώτερο στόχο την καλλιέργεια των αξιών και της αθλητικής παιδείας.

«Πρώτη στάση» για το Δήμο Ηλιούπολης μέσα από μια υψίστης σημασίας εκδήλωσης που θα λάβει χώρα την Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, είναι η Αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλεται καθημερινά πρώτα από τα παιδιά, τους γονείς που βρίσκονται δίπλα τους σε κάθε βήμα, τους προπονητές τους που λειτουργούν
παιδαγωγικά, τους ανθρώπους που στηρίζουν τα αθλητικά τμήματα του Δήμου μας και δίνουν καθημερινά το δικό τους αγώνα.

Η Εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 19:00 μ.μ., στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Σοφοκλή Βενιζέλου 114, Ηλιούπολη) και θα βραβευθούν αθλητές, αθλήτριες και ομάδες που ξεχώρισαν σε παγκόσμιο, πανευρωπαϊκό και πανελλήνιο επίπεδο κατά την αγωνιστική περίοδο του 2023.

Επίσης, θα τιμηθούν οι προπονητές που συνέβαλαν στην επίτευξη αυτών των επιδόσεων.

Σημαντική στιγμή της εκδήλωσης θα είναι η απονομή των βραβείων στην αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης Ευαγγελίας Πλατανιώτη και στον αθλητή της υδατοσφαίρισης Μάνο Ζερδεβά, οι οποίοι προέρχονται από το Δήμο Ηλιούπολης και έχουν προκριθεί στην επερχόμενη Ολυμπιάδα στο Παρίσι.
Επιπλέον, αμφότεροι θα απονείμουν τα βραβεία στους αθλητές, αθλήτριες των αθλημάτων υγρού στίβου που επιλέχτηκαν για τις υποτροφίες «ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ» και «ΜΑΝΟΣ ΖΕΡΔΕΒΑΣ», που καθιέρωσε ο Δήμος Ηλιούπολης την φετινή χρονιά για πρώτη φορά στην ιστορία της Ηλιούπολης με στόχο να προάγει την ανάδειξη νέων ταλέντων στον αθλητισμό, να βοηθήσει στον προσανατολισμό των επόμενων γενεών και να δώσει μια ηχηρή απάντηση στη βία με όχημα τον Αθλητισμό.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αναδεικνύει επιπροσθέτως την αθλητική αριστεία και τη συνεχή προσπάθεια των αθλητών, αθλητριών και ομάδων της Ηλιούπολης, καθιστώντας την πόλη υπερήφανη για τα επιτεύγματά τους.

Σας περιμένουμε όλους να τιμήσουμε τις αθλήτριες και τους αθλητές μας όπως πραγματικά τους αξίζει!

Η παρουσία σας θα δώσει μία σαφή στήριξη στα παιδιά που κάνουν περήφανους τους Έλληνες και αποτελούν πρότυπα για όλους εμάς που παρακολουθούμε την επιτυχημένη πορεία τους.

Scroll to Top