Γονείς παιδιών που φοιτούν στο 14ο Νηπιαγωγείο μας ενημέρωσαν για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Στο σημείο που βρίσκεται το Νηπιαγωγείο υπάρχει συχνότατη διέλευση βαρέων οχημάτων λόγω της γειτνίασης με το Αμαξοστάσιο του Δήμου .
Οι οδηγοί τους πολλές φορές δεν κόβουν καν ταχύτητα και είναι θέμα τύχης το ότι δεν έχει ακόμα συμβεί ατύχημα.
Η πρόσβαση στο σχολικό χώρο θα πρέπει να διασφαλίζει την ασφαλή κυκλοφορία του σχολικού πληθυσμού και ως εκ τούτου πρέπει άμεσα να βρεθεί μία λύση στο πρόβλημα.
Δεδομένου ότι το σχολείο δε μπορεί να μεταφερθεί σε άλλο κτίριο, μια πρώτη κίνηση θα μπορούσε να είναι η απαγόρευση της διέλευσης βαρέων οχημάτων, από την οδό Υμηττού, τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών.
Ζητήματα ασφάλειας όμως, δεν προκύπτουν μόνο εκεί αλλά υπάρχουν προβλήματα και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου.
Ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο 5Χ5 του Β’ Γηπέδου Ηλιούπολης έχει υποστεί σημαντικές φυσικές φθορές, κυρίως από λιμνάζοντα νερά, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος τραυματισμών για τα παιδιά. Για το γεγονός αυτό που επισημαίνεται διαρκώς από τους γονείς ενημερώθηκε από τον Α. Ο. Διάνας, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, ο ΠΑΟΔΗΛ προκειμένου να διορθωθούν άμεσα τα προβλήματα.
Η απάντηση του Νομικού Προσώπου ήταν ότι θα επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ κ. Γιαννόπουλο για να βρεθεί άμεσα λύση και μέχρι τότε αν οι φθορές του γηπέδου είναι σημαντικές, τόσο που μπορεί να προκληθούν τραυματισμοί παιδιών, το γήπεδο δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται.
Ποιος και πότε θα ελέγξει αν οι φθορές είναι σημαντικές και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται το γήπεδο; Πότε θα αποκατασταθούν;
Που θα αθληθούν τα περίπου 80 παιδιά που χρησιμοποιούν το γήπεδο μέχρι να αποκατασταθούν οι εν λόγω φθορές;
Οι αθλητικοί χώροι πρέπει να βρίσκονται στη διάθεση των παιδιών και των αθλητών στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Στις προτεραιότητές μας, ως η αυριανή Διοίκηση του Δήμου, είναι το θέμα της ασφάλειας σε όλους τους δημοτικούς χώρους.
Related posts
Αναζήτηση
Τα πιο δημοφιλή
-
Στο χειρουργείο με πολλαπλά κατάγματα η Βάνα Μπάρμπα posted on 23 Αυγούστου, 2021
-
Προσλήψεις στον δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης: Μέχρι σήμερα (20/8) οι αιτήσεις posted on 20 Αυγούστου, 2021
-
Απεβίωσε ο ιδρυτής του Elounda Beach και ιδιοκτήτης του Grand Resort Lagonissi Κ. Μαντωνανάκης posted on 11 Αυγούστου, 2021
-
Έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής Ανδρέας Ποταμιάνος posted on 31 Ιουλίου, 2021
-
Στην Ποσειδώνος τοποθετήθηκαν οι πρώτοι ανιχνευτές παραβίασης κόκκινου posted on 3 Αυγούστου, 2021
Social Media