Έξαλλος με όσα συμβαίνουν στην πόλη του είναι ο συνάδελφος δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής και φυσικά την αγανάκτηση του για όσα συμβαίνουν στην Καισαριανή έγραψε στον προσωπικό του τοίχο στο facebook. O κ.Σκουρής έγραψε χαρακτηριστικά:

Τα σχόλια από κάτω πέφτουν σαν βροχή με κατοίκους και άλλων περιοχών να περιγράφουν τέτοιες «νόμιμες» καταλήψεις πεζοδρομίων σε πολλούς δήμους. Βλέπετε οι δημοτικές αρχές έχουν συνηθίσει για ψηφοθηρικούς λόγους να παραχωρούν σε πολλούς δήμους με πολύ χαμηλό τίμημα κοινόχρηστους χώρους σε διάφορους επιχειρηματίες.

Η εικόνα σε πολλούς δήμους είναι ανάλογη και σίγουρα είναι ένα καλό ρεπορτάζ που θα μπορούσε να γίνει μπας και ενδιαφερθεί κάποιος για την διαμορφωθείσα τραγική κατάσταση. Τα τοπικά ΜΜΕ πρέπει να αναδεικνύουν τέτοια προβλήματα και είμαστε διατεθειμένοι να το πράξουμε γιατί εμείς δεν έχουμε καμία εξάρτηση από κανέναν.

Το ίδιο θα πράξει και ο καλός συνάδελφος στα ΜΜΕ που εργάζεται. Το γεγονός πως διαφωνούμε στα πολιτικά αφού έχουμε τελείως διαφορετικές πεποιθήσεις φυσικά και δεν αποτελεί εμπόδιο στο να συμφωνήσουμε στα αυτονόητα.

Και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο χώρος πρασίνου δεν μπορεί να παραχωρείται σε κανέναν ιδιώτη για την δική του επιχειρηματικότητα , εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. Ελπίζουμε η νέα δημοτική αρχή να δει το θέμα και να διορθώσει άμεσα αυτή την πολύ κακή εικόνα.

Σταύρος Μαρίνης