Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου και του νέου δημοτικού συμβουλίου. Η εκδήλωση έγινε στον προαύλιο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Καλλιθέας «Σοφία Λασκαρίδου» (Λασκαρίδου 120).

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων  με την παρουσία τους ο υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων στον τομέα της Βιομηχανίας και του Εμπορίου Νίκος Παπαθανάσης, η βουλευτής της ΝΔ Νοτίου Τομέα Άννα Καραμανλή, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής Νοτίου Τομέα Τάσος Γαϊτάνης και πολλά άλλα στελέχη κομμάτων.

Ανάμεσα στους δημοτικούς συμβούλους που ορκίστηκαν σήμερα και ο δραστήριος Αντιδήμαρχος Μανώλης Κωστάκης  ιδιαίτερα αγαπητός στους  δημότες της Καλλιθέας για το έργο του.

Επίσης ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος αντιδήμαρχος Βαγγέλης Μπαρμπάκος.

Το Notianea.gr παρακολούθησε την τελετή ορκωμοσίας και εύχεται σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους να έχουν μια δημιουργική θητεία με γνώμονα πάντα το συμφέρον της πόλης.

Εμείς θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε θετική προσπάθεια της διοίκησης για το καλό των δημοτών της πόλης αλλά και θα ασκήσουμε εποικοδομητική κριτική στα «κακώς κείμενα«.

Δείτε φωτογραφίες από την ορκωμοσία:

Ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Κωστάκης με την βουλευτή της ΝΔ Άννα Καραμανλή και τον πρόεδρο του Νομικού προσώπου Κωνσταντίνο Ευσταθίου

 

Ο δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Κάρναβος με τον Οικονομολόγο Γιάννη Μακρή
Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών υπηρεσιών Βαγγέλης Μπαρμπάκος