Μπαίνοντας στον 11ο χρόνο ανελλιπούς λειτουργίας, η Δημοτική Κατασκήνωση του Δήμου Αγίου Δημητρίου στη Ραφήνα είναι έτοιμη να υποδεχτεί τα παιδιά και αυτό το καλοκαίρι και να τους δώσει την ευκαιρία να απολαύσουν καλοκαιρινές διακοπές, να αποκομίσουν μοναδικές εμπειρίες και να καταγράψουν ανεξίτηλα στη μνήμη τους όμορφες στιγμές, σαν αυτές που μόνο η διαβίωση σε ένα κατασκηνωτικό περιβάλλον μπορεί να προσφέρει.

Επίσης Ο Οργανισμός Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας (O.Π.Κ.Α.Π.) του Δήμου Αγίου Δημητρίου διοργανώνει, σε συνεργασία με την Ομάδα Τέχνης “Παροδος”, Δωρεάν Σεμινάριο Στελεχών Κατασκήνωσης, το Σάββατο 15/05/2021

Παρά το γεγονός ότι η χώρα μας εξακολουθεί να βρίσκεται εν μέσω της πανδημίας του Covid-19, o Οργανισμός Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Προστασίας, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και είναι έτοιμος να εφαρμόσει όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα ώστε οι τέσσερις κατασκηνωτικές περίοδοι που έχουν προγραμματιστεί για φέτος να ολοκληρωθούν χωρίς ανεπιθύμητα προβλήματα.

🔆 Οι αιτήσεις  συμμετοχής  στην  κατασκήνωση θα υποβληθούν αποκλειστικά μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα είναι προσβάσιμη από την ιστοσελίδα του Δήμου κατά το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 12/4/2021 έως και την Κυριακή 16/5/2021.

Στην κατασκήνωση γίνονται δεκτά παιδιά που έχουν γεννηθεί από 01/01/2007 έως 31/12/2015.

Το φετινό πρόγραμμα της κατασκήνωσης, όπως και πέρυσι, θα είναι προσαρμοσμένο στους περιορισμούς που επιβάλλει η εποχή λόγω της πανδημίας και θα υλοποιηθεί σε τέσσερις περιόδους, ως εξής:

  • Α’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 5 ΙΟΥΛΙΟΥ – 16 ΙΟΥΛΙΟΥ
  • Β’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 19 ΙΟΥΛΙΟΥ – 30 ΙΟΥΛΙΟΥ
  • Γ’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
  • Δ’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στα τηλ. 213 200 7731 • 2109845703 και στο e-mail kataskinosi@dad.gr.

1ο δωρεάν Σεμινάριο Στελεχών Κατασκήνωσης 2021

Ο Οργανισμός Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας (O.Π.Κ.Α.Π.) του Δήμου Αγίου Δημητρίου διοργανώνει, σε συνεργασία με την Ομάδα Τέχνης “Παροδος”, Δωρεάν Σεμινάριο Στελεχών Κατασκήνωσης, το Σάββατο 15/05/2021 (ώρες 17:30 – 20:30), στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου (Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 186 & Ηπείρου).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε απόφοιτους/ες – φοιτητές/τριες ανθρωπιστικών σχολών (παιδαγωγοί, γυμναστές/ριες, ψυχολόγοι κ.λπ.), που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και προορίζονται για ομαδάρχες, και σε παλιούς/ες κατασκηνωτές/ριες που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και προορίζονται για βοηθοί ομαδαρχών.

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια προκειμένου να συμμετάσχουν στα βιωματικά εκπαιδευτικά εργαστήρια. Επίσης προτείνεται να έχουν μαζί τους νερό και κάποιο σνακ, αν το κρίνουν απαραίτητο.

Πρίν από την έναρξη του σεμιναρίου, θα προηγηθεί εφαρμογή self test ανίχνευσης του κορωνοϊού, το οποίο θα διατεθεί από τον ΟΠΚΑΠ.

Πληροφορίες:
• 694 241 7038 
(Άλκης Μπακογιάννης)
• 697 741 2777 (Γιάννης Σφυρής)

Δηλώστε Συμμετοχή

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος για το σεμινάριο και για την καλύτερη τήρηση των μέτρων προφύλαξης, παρακαλείσθε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε …ΕΔΩ.-