«Κουνελάκι» του Playboy κάνει στροφή στην ποιότητα και κατεβαίνει για πρόεδρος (pics)

H Άβα Καράμπατιτς ανακοίνωσε την απόφασή της να λάβει μέρος στις προεδρικές εκλογές που θα γίνουν στην Κροατία, τον Ιανουάριο. 

Διαφορετικό… αέρα θα έχουν οι επικείμενες προεδρικές εκλογές που θα γίνουν στην Κροατία, καθώς μεταξύ των υποψηφίων αναμένεται να είναι και η Άβα Καράμπατιτς

https://www.instagram.com/p/B3Ukrcep7Hj/?utm_source=ig_embed

.Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε το πρώην κουνελάκι του Playboy με ποστάρισμα που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο συνόδευε με… καυτέ φωτογραφίες της από παραλία της Ιταλίας.

https://www.instagram.com/p/B3S1Ei5p0Mn/?utm_source=ig_embed

Η 31χρονη που έχει γεννηθεί στο Ζαντάρ, κατά το παρελθόν έχει ταχθεί υπέρ της νομιμοποίησης της πορνείας, προκειμένου να είναι ασφαλείς οι ιερόδουλες και να αυξηθούν τα έσοδα από την φορολογία, ενώ έχει ζητήσει και την αποποινικοποίηση της κάνναβης.

https://www.instagram.com/p/B3F8fjypUxY/?utm_source=ig_embed

«Αποφάσισα να κατέβω για πρόεδρος. Έχω λάβει πολλά μηνύματα στήριξης στο Instagram και σας ευχαριστώ για αυτό. Η πολιτική είναι η δεύτερη αγάπη μου. Δεν μπορώ να βλέπω τα άσχημα πράγματα που γίνονται στην χώρα μου.

https://www.instagram.com/p/B2zf8lfpI-9/?utm_source=ig_embed

Ξέρω οτι θα έχω πολλά σχόλια από trolls γιατί είμαι αστέρι, αλλά υπάρχει και η πνευματική μου πλευρά, καθώς είμαι καθηγητής ιταλικών και ρωμαϊκής λογοτεχνίας.

Έχω γράψει μία αυτοβιογραφία, ένα μυθιστόρημα, έχω πρωταγωνιστήσει σε ταινία, ενώ έγινα και ζωγράφος», έγραψε μεταξύ άλλων.

https://www.instagram.com/p/B2lxr_ApSL-/?utm_source=ig_embed

 

Scroll to Top