Η ζεστή αγκαλιά του ΔΥΑΜΕΑ άνοιξε διάπλατα και πάλι για να… φωλιάσουν σε αυτή τα χαμόγελα και οι ευχές για μία νέα χρονιά γεμάτη υγεία – πάνω απ’ όλα – και χαρές για όλα τα μέλη, αλλά και τους υποστηρικτές του συλλόγου.

Κι είναι αρκετοί… Κάτι που φάνηκε και με το παραπάνω στη ζεστή γωνιά του Penarrubia, στην οποία μαζεύτηκαν άπαντες για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου. Η πρόεδρος του ΔΥΑΜΕΑ κα Σύλβια Αντώναρου δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της, βλέποντας την παρέα να μεγαλώνει κάθε χρόνο όλο και πιο πολύ, αλλά πολύ περισσότερο τη διάθεση όλων να συνδράμουν στο έργο του συλλόγου.

Με το ΔΥΑΜΕΑ από φέτος να έχει στο πλευρό του πολύ πιο ενεργά και το Δήμο Παλαιού Φαλήρου, με τον Δήμαρχο κο Γιάννη Φωστηρόπουλο να παρίσταται στην εκδήλωση και να τονίζει ότι “… ο Δήμος θα στηρίζει κάθε δράση σας και θα είναι αρωγός σας”.

Υπό την αιγίδα, άλλωστε του Δήμου Παλαιού Φαλήρου τέθηκε το επικείμενο η 5η επίδειξη μόδας ΑμεΑ, το οποίο και θα φιλοξενηθεί στις 11 Μαΐου 2020 στο κλειστό γυμναστήριο “Σοφία Μπεφόν” στο Παλαιό Φάληρο, όπως αποκάλυψε στη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας η πρόεδρος του συλλόγου κα Σύλβια Αντώναρου.

Πέραν του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου, παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης οι:

Πρόεδρος δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής – δημ. σύμβουλος Χαράλαμπος Παπακωστόπουλος

Ηλίας Μακάρογλου -Τσουνάκης Αργύρης πρόεδρος AHEPA

Ολυμπιονίκης κολύμβησης Nery-Mantey Niangkouara με τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλος

Δημήτρης Παπαδάκης εκπροσώπησε μέλος της Νέας Δημοκρατίας

Λώνας Ευάγγελος Τομεάρχης Πολιτισμού και Ατόμων με αναπηρίες Δυτικού Τομέα Αθηνών Νέας Δημοκρατίας με τον Δήμαρχο και τον δημοσιογράφο Μιχαλόπουλο Νίκο

Ο ηθοποιός Ιάκωβος Μυλωνάς με την πρώην Αντιδήμαρχος Αλίμου ΚΕΠ Μαρία Ανανιάδου και τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου

Παπαναστασόπουλος Κωνσταντίνος πρόεδρος Αγαπώ Ζωγράφου

Γιώργος Γιαμπεράκης Γενική Διεύθυνση στην Ακαδημία Εθελοντισμού

Η πρόεδρος της Ακαδημίας Εθελοντισμού Κορίνα Λούτα με τον σχεδιαστή μόδας Αγη Ιωακείμ

Ο σχεδιαστής μόδας Μάικ Νικολάτος με τον χρυσό παραολυμπιονίκη κολύμβησης Γιάννη Κωστάκη

Ο χρυσός παραολυμπιονίκης Ξιφασκίας Βασίλης Ντούνης

Ο πρόεδρος Β1 ΝΟ.ΔΕ Νέας Δημοκρατίας Κουμεντακος Μιχάλης με την Κλαίρη Γεωργίου υπεύθυνη πολιτιστικών εκδηλώσεων Παλαιου Φαλήρου και την πρόεδρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Παλαιου Φαλήρου Μαίρη Τρύφων

Η Αγγελική Στέλλα με την Lucie Kuligova Πρεσβεία Τσεχίας