Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και η δεύτερη κοινή εκδήλωση του Τμήματος AHEPA Παλαιού Φαλήρου και της ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα της Ahepa Hellas.


Η εκδήλωση είχε σαν θέμα «Η Συμβολή των Ελλήνων Ευεργετών της Διασποράς στην Ανάπτυξη της χώρας»,και πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Ιδρύματος ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης, την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 με βασικούς ομιλητές, την Καθηγήτρια κ.Ισμήνη Κριάρη, Πρύτανις Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και τον κ.Χρίστος Απ. Λαδιάς, πρώην Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.


Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο πρόεδρος του τμήματος AHEPA Παλαιού Φαλήρου Αργύρης Τσουνάκης, ο Γερουσιαστής της πολιτείας Rhode Island των Η.Π.Α.Λεωνίδας Ραπτάκης, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης,ο Αντικυβερνήτης Ahepa Hellas ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ.

Παρέστησαν ο ομογενής πολιτικός από τον Καναδά Gerry Sklavounos, ο Βουλευτής Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο Μέγας Άρχων Λογοθέτης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας Σπύρος Καμαλάκης, η πρόεδρος των Athinaides Daughters of Penelope Ρένα Βασιλάκη.