Παγωμένη είναι η κοινή γνώμη από την σοκαριστική υπόθεση του αστυνομικού Δημήτρη Μπουγιούκου που φέρεται να κακοποιούσε και να εξέδιδε 19χρονη στην Ηλιούπολη και ο οποίος προφυλακίστηκε μαζί με τον πατέρα της κοπέλας που όπως καταγγέλλει η ίδια την βίαζε από 11 χρονών.

Όπως αποδείχτηκε, ο αστυνομικός είναι λάτρης των αισθησιακών ταινιών, ενώ είχε επαφές με εταιρείες παραγωγής τέτοιων ακατάλληλων για ανηλίκους έργων. Μάλιστα, κατά την προσαγωγή του, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι φορούσε μπλούζα που παρέπεμπε στην πιο γνωστή εταιρεία παραγωγής τέτοιου είδους ταινιών στην Ελλάδα.

Ο ίδιος ανέβαζε συχνά αναρτήσεις με όπλα στο προφίλ του σε δημοφιλές Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, ενώ μέσω αυτών έδειχνε την προτίμησή του στις πολεμικές τέχνες και το θαυμασμό του για τις Ειδικές Δυνάμεις. Μέσω των ποστ του έστελνε επίσης πατριωτικά μηνύματα και πρόβαλε ένα πολυτελή τρόπο ζωής με φωτογραφίες του πάνω σε σκάφη. Τα μηνύματα οργής στο προφίλ του είναι δεκάδες μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης.

Ο 39χρονος υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες της ΕΛ.ΑΣ. και σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης, την κρατούσε φυλακισμένη και την εξέδιδε σε διάφορους πελάτες. Το σκηνικό της φρίκης για την κοπέλα συμπλήρωνε ο πατέρας της ο οποίος όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, την βίαζε από την ηλικία των 11 μέχρι 17 ετών, με διάφορες απειλές, μέσα στο σπίτι τους στα Νότια προάστια της Αθήνας.

Ο αστυνομικός τελεί ήδη σε κατάσταση αργίας με απόλυση καθώς κατηγορείται για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία, ενώ ο πατέρας της 19χρονης κατηγορείται για βιασμό και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.

Και… ράπερ
Ο ίδιος φαίνεται να είχε ασχοληθεί και με το τραγούδι. Με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Ασυμβίβαστος», ο 39χρονος εμφανίζεται σε βίντεο κλιπ να συμμετέχει σε ντουέτο κομματιού με τον τίτλο «το δώρο του Άι Βασίλη», όπως δημοσίευσε το lawandorder. Σε αυτό, περιγράφει πως αναζητά το άλλο του μισό στο Facebook και κάνει μία ευχή στον Άι Βασίλη προκειμένου να πραγματοποιήσει την ευχή του. Τελικά στο βίντεο κλιπ, ο κατηγορούμενος αστυνομικός και η συμπρωταγωνίστριά του, γίνονται ζευγάρι.