Ο Μανώλης Κωστάκης υπεύθυνος για την Παιδική Αγωγή και Αθληση στο Δήμο Καλλιθέας

Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο  εγκρίθηκε ομόφωνα η τοποθέτηση του  ως προέδρου του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης ”Γιάννης Γάλλος” μετά από πρόταση του Δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου.

Ύστερα από μια επιτυχημένη πορεία 5 ετών στο Δήμο Καλλιθέας και δύο διαδοχικές θητείες αρχικά ως αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος καθαριότητας & Τοπικής Ανάπτυξης για τα δυόμισι πρώτα χρόνια και αμέσως μετά από το 2017 έως το τέλος της προηγούμενης δημοτικής περιόδου ως αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, ο Μανώλης Κωστάκης αναλαμβάνει ένα νέο νευραλγικό πόστο.
Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο  εγκρίθηκε ομόφωνα η τοποθέτηση του  ως προέδρου του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης  ”Γιάννης Γάλλος” μετά από πρόταση του Δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου.

Ο ιδιαίτερα δραστήριος δημοτικός σύμβουλος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του σε μία χρονική περίοδο κατά την οποία τα έργα ανάπλασης του Παράκτιου μετώπου τοποθετούν την Καλλιθέα στο νέο χάρτη της Αθηναικής Ριβιέρας. Ο ίδιος μιλώντας στο Protothema.gr επισημαίνει πως «Η Καλλιθέα του «Κ. Π. Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», του πολιτισμού,  του Αθλητισμού, της βιώσιμης αστικής ανάπτυξης είναι η πόλη που ζούμε και αγαπάμε. Το όραμα μας είναι να καταστεί  η Καλλιθέα  σημείο αναφοράς  και επίσκεψης για όλη την Αττική με πρόσημο την τοπική της Ανάπτυξη»

Scroll to Top