Ο Μοσχατιώτης Βασίλης Ανδρικόπουλος ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού

Ο Μοσχατιώτης Βασίλης Ανδρικόπουλος αναλαμβάνει ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού για Ανάπτυξη και Επιχειρηματικότητα. Ο Βασίλης Ανδρικόπουλος είναι γέννημα θρέμμα Μοσχατιώτης.

Τα τελευταία 23 χρόνια εργάστηκε σε διοικητικές και επιτελικές θέσεις σε μεγάλες επιχειρήσεις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έως σήμερα, ήταν Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Green Cola Hellas Α.Ε., μέτοχος και Αντιπρόεδρος του online supermarket, caremarket.gr καθώς και μέτοχος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του GFG Bakery, της αλυσίδας ελληνικών φούρνων που δημιουργήθηκαν πριν από δύο χρόνια στις ΗΠΑ.

Από το 1996, όταν και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία, έχει εργαστεί σε κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Σημαντικοί σταθμοί της πορείας του, η εργασία του στην DIΑGEO Plc., στην οποία διετέλεσε CFO για τις Ευρωπαϊκές αγορές και μέλος της ηγετικής ομάδας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο καθώς και η Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε.

Eίναι απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης και έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), ενώ έχει παρακολουθήσει σειρά Executive Trainings στο Harvard Business School και στο INSEAD πάνω σε Οικονομικά θέματα.

Scroll to Top