Ο Βύρωνας υποδέχθηκε το Τίμιο Ξύλο και Ιερά Λείψανα Αγίων

Η Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού, υποδέχθηκε σήμερα με λαμπρότητα και την συμμετοχή πλήθους κόσμου το Τίμιο Ξύλο και Ιερά Λείψανα του Αγίου Λουκά του ιατρού και την δεξιά χείρα της Αγίας Παρασκευής της θαυματουργού στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βύρωνος.

Η υποδοχή έγινε από τον Σεβ. Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ στην είσοδο του Ιερού Ναού.

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μ. Φωκίδος και Καθηγούμενος του Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ Τρικόρφου Φωκίδος, Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Φωκίδος κ. Θεοκτίστου  προσκόμισε με συνοδεία πατέρων του Ησυχαστηρίου, το Τίμιο Ξύλο και τα Ιερά Λείψανα των Αγίων τα οποία φυλάσσονται στο εν λόγω Ησυχαστήριο στο Τρίκορφο Φωκίδος.

Το Τίμιο Ξύλο και τα χαριτόβρυτα ιερά Λείψανα θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βύρωνος έως την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 (7:00 μ.μ. αναχώρηση) (Τηλ. Ι. Ναού 210 7624200).

Ο Γέροντας Νεκτάριος θα πραγματοποιήσει επίκαιρες ομιλίες στον ανωτέρω Ιερό Ναό και θα δεχθεί κατ’ ιδίαν κόσμο σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

– Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 & ώρα 7:00 το απόγευμα ομιλία και σταύρωμα πιστών με το Τίμιο Ξύλο.

– Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 & ώρα 7:00 το απόγευμα ομιλία και σταύρωμα πιστών με το Τίμιο Ξύλο.

– Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 έως και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 από 10:00 π.μ. έως και 1:30 μ.μ. θα δέχεται ο Γέροντας κατ’ ιδίαν κόσμο.

– Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 & ώρα 7:00 θα ομιλήσει επίκαιρα και θα σταυρώσει μετά τους πιστούς με το Τίμιο Ξύλο.

– Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 θα λειτουργήσει το πρωί και θα ομιλήσει στις 7:00 το απόγευμα

Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοικτός καθημερινά από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 9:00 το βράδυ, όπου θα τελούνται Ιερές Ακολουθίες και ομιλίες.

Το Notianea.gr ήταν στην λαμπρή τελετή  και καλεί τους πιστούς να επισκεφτούν τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Βύρωνα για να προσκυνήσουν και να λάβουν την Θεία Χάρη.

Scroll to Top