Οταν ο Μειμαράκης πρότεινε τον Παπαδημούλη

Αναστάτωση στις τάξεις των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η εισήγηση του επικεφαλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη, να ψηφιστεί ο Δημήτρης Παπαδημούλης, για μία από τις θέσεις αντιπροέδρων του Κοινοβουλίου.

Η συγκεκριμένη εισήγηση ήταν σε αντίθεση με την επίσημη θέση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος, αφού ο Μάνφρεντ Βέμπερ είχε φροντίσει στη λίστα που εξέδωσε, να μην συμπεριλαμβάνεται ο Έλληνας ευρωβουλευτής.

Ο Ευ. Μεϊμαράκης εισηγήθηκε να ψηφιστεί από τους ευρωβουλευτές της ΝΔ ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ως Έλληνας, αφού το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα δεν είχε προτείνει Έλληνα αντιπρόεδρο. Η συγκεκριμένη εισήγηση προκάλεσε αντιδράσεις με ορισμένους ευρωβουλευτές της ΝΔ να βγαίνουν δημόσια στο twitter και να δηλώνουν ότι δεν ψήφησαν τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν και ήμουν σαφής στην προηγούμενη ανάρτησή μου, δεν ψήφισα τον κύριο Παπαδημούλη. Συστηματικά και σκόπιμα προσβάλλει τη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνησή μας», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

@AnnaAsimakopoul
Δεν ψήφισα τον Δημήτρη Παπαδημούλη για Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!

970
12:00 μ.μ. – 16 Ιουλ 2019 · Strasbourg, France

Eliza Vozemberg MEP
@vozemberg
Αν και ήμουν σαφής στην προηγούμενη ανάρτησή μου, δεν ψήφισα τον κύριο Παπαδημούλη. Συστηματικά και σκόπιμα προσβάλλει τη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνησή μας.

Scroll to Top