Ουκρανία: 24χρονος παντρεύτηκε την 81χρονη ξαδέλφη του για .. σοβαρό λόγο…

Απίστευτο κι όμως αληθινό… Ένας 24χρονος Ουκρανός, ο  Αλεξάνρτ Κοντρατιούκ παντρεύτηκε την 81 ετών εξαδέλφη του Ζινάιδα Ιλλαριόνοβα η οποία αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, για ένα πολύ «σοβαρό» λόγο….

Για να αποφύγει τη κατάταξή του στο στρατό…

Η στρατιωτική θητεία στην Ουκρανία είναι υποχρεωτική για τους άνδρες ηλικίας 18 έως 26 ετών. Ωστόσο, αν ένας άνδρας είναι υπεύθυνος για τη φροντίδα μιας γυναίκας που έχει αναπηρία, απαλλάσσεται από την υπηρεσία.

Έτσι τα κινητικά προβλήματα της 81χρονης ξαδέλφης του, του έδωσαν και τη πολυπόθητη απαλλαγή από το στρατό.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο χωριό Μπαΐκοβκα, κοντά στην πόλη Βινίτσα, στη δυτική-κεντρική Ουκρανία.

Υπάρχουν καταγγελίες ότι ο 24χρονος προχώρησε στην πράξη αυτή για να αποφύγει τη στράτευσή του, ωστόσο ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει αναπτύξει έναν ισχυρό δεσμό με την εξαδέλφη του.

Η 81χρονη δε, δηλώνει πως «είναι καλός σύζυγος»και την φροντίζει.

Οι μαρτυρίες των γειτόνων της ηλικιωμένης, πάντως, καταρρίπτουν τα όσα ισχυρίζεται το… ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, γείτονες της ηλικιωμένης αναφέρουν ότι δεν έχουν δει ποτέ τον νεαρό στο σπίτι της δηλώνοντας πως την επισκέπτονται πολλοί συγγενείς της αλλά όχι ο συγκεκριμένος εξάδελφος και πλέον… σύζυγός της. Η μόνη απόδειξη του γάμου είναι το χαρτί που έχουν στα χέρια τους και οι δύο!

Η αλήθεια είναι πάντως, πως ο 24χρονος κατάφερε να πάρει απαλλαγή από το στρατό με τη ληξιαρχική πράξη γάμου που παρουσίασε.

Scroll to Top