Όλα συνέβησαν στις 4.20 τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν οι δύο δράστες προσέγγισαν με αυτοκίνητο, το οποίο ήταν κλεμμένο, το κατάστημα που βρίσκεται επί της Ελευθερίου Βενιζέλου

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν οι υπάλληλοι ενός καταστήματος fast food στο Παλαιό Φάληρο όταν είδαν μπροστά τους δύο άτομα να τους απειλούν με όπλα και να αρπάζουν το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στον χώρο.

Όπως προκύπτει  όλα συνέβησαν στις 4.20 τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν οι δύο δράστες προσέγγισαν με αυτοκίνητο, το οποίο ήταν κλεμμένο, το κατάστημα που βρίσκεται επί της Ελευθερίου Βενιζέλου. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχαν υπολογίσει καθώς, λίγο μετά την άφιξή τους στο κατάστημα, έφθασε στο σημείο περιπολικό.

Τότε οι δράστες παράτησαν το χρηματοκιβώτιο και επιβιβάστηκαν στο όχημα τους προκειμένου να το σκάσουν. Κατά την προσπάθεια διαφυγής τους το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε έναν τοίχο στην οδό Κυνοσάργους στον Νέο Κόσμο με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να καταφέρουν να συλλάβουν τον έναν εκ των δύο δραστών, ενώ ο άλλος εξαφανίστηκε και αναζητείται.

Ο συλληφθείς είναι 20 ετών και είναι αλβανικής καταγωγής.