Η παρουσίαση του Προγράμματος ‘Πολιτιστικό καλοκαίρι και Φθινόπωρο 2020’ του Δήμου Καλλιθέας, που περιλαμβάνει πλήθος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, έγινε σήμερα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

To πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Καλλιθέας «Πολιτιστικό Καλοκαίρι και Φθινόπωρο 2020» παρουσίασαν απόψε ο Δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών Λάζαρος Λασκαρίδης.

Το πολιτιστικό καλοκαίρι είναι πλέον μετά από πέντε χρόνια επιτυχημένης παρουσίας ένας καταξιωμένος θεσμός για την πόλη μας. αυτή τη χρονιά λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών προσπαθήσαμε να το προσαρμόσουμε στις ανάγκες της υγειονομικής κρίσης διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα που διακρίνει τις εκδηλώσεις μας. Πρωταγωνιστές και αυτή τη χρονιά είναι η πλούσια πολιτιστική μας παράδοση οι φορείς πολιτισμού και αξιόλογοι καλλιτέχνες, ανέφερε μεταξύ άλλων, στην παρουσίαση του προγράμματος ‘Πολιτιστικό καλοκαίρι και Φθινόπωρο 2020’ ο δήμαρχος την Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος.

Σεργιάνι στις γειτονιές της πόλης μας κάνει φέτος ο πολιτισμός. Παρουσιάζοντας μια διαφορετική αντίληψη φέρνουμε το πλούσιο πρόγραμμα δίπλα στις Καλλιθεάτισσες και τους Καλλιθεάτες. Προερχόμαστε από έναν εξαιρετικά δύσκολο χειμώνα που προσωρινά θέλουμε να πιστεύουμε άλλαξε τις ζωές μας. Και τώρα θέλουμε να πιστεύουμε μπροστά στο καλοκαίρι και το φθινόπωρο ο πολιτισμός αποτελεί για όλους μας ανάγκη όχι πολυτέλεια, δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Λάζαρος Λασκαρίδης.