ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ !

Η παρατηρητικότητα πολλές φορές μας σώζει από δυσάρεστες εκπλήξεις. Καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί. Ιδιαίτερα όσοι έχουν στο πρόγραμμα τους τις διακοπές και την απουσία από το σπίτι για καιρό.

Χτες το απόγευμα παρατηρήσαμε πως ΟΛΑ τα διαμερίσματα στην πολυκατοικία μας είχαν «μαρκαριστεί» (προφανώς από το προηγούμενο βράδυ) με τον τρόπο που φαίνεται στην φωτογραφία!

Είναι διάφανη κόλλα, τύπου UHU, τοποθετημένη με δεξιοτεχνία από τους επίδοξους ληστές, από το κούφωμα της πόρτας έως το άνοιγμά της!

Με αυτόν τον τρόπο ελέγχουν τα διαμερίσματα στα οποία υπάρχει κίνηση ή είναι κλειστά, άρα ελεύθερα για πρόσβαση! Δεν είναι καθόλου εύκολο να το αντιληφθείς, καθώς πρόκειται για μία πολύ λεπτή γραμμή.. Ανοίγεις την πόρτα σου και αυτό σπάει.

Έτσι καταλαβαίνουν ότι οι ένοικοι είναι σπίτι και όχι σε διακοπές! Εμείς ευτυχώς έχουμε παρατηρητικό γείτονα, που το είδε και υποψιάστηκε αμέσως ελέγχοντας και τις υπόλοιπες πόρτες!

Κοινοποιώ γιατί δυστυχώς παρ’ότι η αστυνομία ενημερώθηκε δεν έκανε κάποια ανακοίνωση στις επίσημες σελίδες της ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες! 

Αναρτημένο στην ομάδα Ηλιουπολίτισσες