Σοβαρό τροχαίο στη Συγγρού με ΙΧ που αναποδογύρισε

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 11 το πρωί της Δευτέρας επί της Λεωφόρου Συγγρού στο ύψος της οδού Λάμπρου Κατσώνη στο ρεύμα προς Πειραιά.

Ι.Χ. αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στις διαχωριστικές μπάρες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, χτύπησε δύο φορές στο κράσπεδο, η οδηγός προσπάθησε να το επαναφέρει και τελικά αναποδογύρισε.

Η οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ όταν έσκασε το μπροστινό του λάστιχο με αποτέλεσμα να προσκρούσει στις διαχωριστικές μπάρες. Στη συνέχεια το όχημα έκανε αρκετές τούμπες στον αέρα πριν καταλήξει ανάποδα στον δρόμο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο χτύπησε δύο φορές στο κράσπεδο, η οδηγός προσπάθησε να το επαναφέρει και αναποδογύρισε τουλάχιστον πέντε φορές. Οι δύο επιβάτες του οχήματος, η οδηγός και ο συνοδηγός, βγήκαν από το όχημα χωρίς ιδιαίτερους τραυματισμούς.

Οι ζημιές στο όχημα είναι εκτεταμένες, ενώ η οδηγός εγκλωβίστηκε στο ΙΧ και χρειάστηκε η συνδρομή δύο οχημάτων της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 6 πυροσβέστες προκειμένου να απεγκλωβιστεί. Ταυτόχρονα, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από πλήρωμα μοτοσικλέτας ταχείας ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο.

Το ζευγάρι, οδηγός και συνοδηγός, γλίτωσε χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς. Σημειώνεται ότι διαμένουν στο Κουκάκι και πήγαιναν στον Πειραιά για ιατρικό ραντεβού.

Scroll to Top