Συνελήφθη η Εύη Βατίδου – Εμπλέκεται σε τροχαίο στη Γλυφάδα – Τι συνέβη

Η Εύη Βατίδου  συνελήφθη στη Γλυφάδα, με την κατηγορία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, έπειτα από εμπλοκή της σε τροχαίο στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 00:30 επί της οδού Σουλίου, όταν μοτοσικλέτα με δύο επιβάτες φέρεται πέρασε κι έσπασε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του μοντέλου.

Η παρουσιάστρια φέρεται να ακολούθησε τη μοτοσικλέτα και στη συνέχεια φέρεται να την εμβόλισε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά μια γυναίκα 57 ετών που επέβαινε σε αυτή. Η 57χρονη μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και στις 03:45 ενημερώθηκε το Υπασπιστήριο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της ΝΑ ότι η υγεία της βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, έχει σπάσει το χέρι και το πόδι.

Η Εύη Βατίδου και ένας 59χρονος, ο οδηγός της μοτοσικλέτας, προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας. Στις 06:45 ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η Εύη Βατίδου στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια κρατείται στο τμήμα και αναμένεται βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα με κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη

Scroll to Top