Συνελήφθη στον Άλιμο, ένας 39χρονος ημεδαπός, που διέπραττε συστηματικά ένοπλες ληστείες σε καταστήματα Play OPAP  σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Για τις κλοπές που είχε διαπράξει στα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε Άλιμο, Παλαιό Φάληρο και Γλυφάδα πρώτο το Notianea.gr σας είχε ενημερώσει άμεσα την ώρα ακριβώς που οι αξιόποινες πράξεις ήταν σε εξέλιξη.
Αυτή είναι και η διαφορά μας με τα άλλα ΜΜΕ που απλώς αναπαράγουν ένα δελτίο τύπου της Αστυνομίας όπως το παρακάτω που θα δείτε και σε εμάς και περιγράφει τα ευρήματα μετά την σύλληψη.
Το Notianea.gr είσαστε όλοι εσείς που μας ενημερώνετε από τις γειτονιές σας για ότι συμβαίνει για τον λόγο αυτό πολύ γρήγορα ξεχωρίσαμε και μας έχετε αναγάγει σε πρώτο ΜΜΕ στα Νότια Προάστια.
Ο 39χρονος λίγο νωρίτερα είχε διαπράξει ένοπλη ληστεία στην Άνω Γλυφάδα, κατά τη διαφυγή του όμως εντοπίσθηκε από ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και με τη συνδρομή αστυνομικών της Άμεσης Δράσης (Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.) που διενεργούσαν αναζητήσεις, ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του Αλίμου και συνελήφθη.

Εντός του οχήματος του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • πιστόλι με γεμιστήρα με τέσσερα (4) φυσίγγια
  • ειδικό σφυρί θραύσης κρυστάλλων
  • το  χρηματικό ποσό (3.030 ευρώ) από τη ληστεία
  • διάφορα είδη αμφίεσης

Επιπρόσθετα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν διάφορα είδη αμφίεσης που χρησιμοποιούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών.

Για την ταυτοποίηση και εντοπισμό του ανωτέρω, συνεστήθη ειδική ομάδα από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και μετά από επισταμένες έρευνες και αξιοποίηση των εργαστηριακών ευρημάτων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών επετεύχθη η ταυτοποίηση του 39χρονου ως δράστη των προαναφερόμενων ληστειών.

Από την έρευνα επίσης προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος, από τα μέσα Ιουνίου του τρέχοντος έτους, έχει διαπράξει τριάντα (30) ληστείες σε καταστήματα τυχερών-ψυχαγωγικών παιγνίων και μία (1) κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.

Ο συλληφθείς, ο οποίος και κατά το παρελθόν έχει συλληφθεί για τη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, θα οδηγηθεί σήμερα (24-8-2019) ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων αξιόποινων πράξεων που έχει διαπράξει ο κατηγορούμενος, καθώς και για την ταυτοποίηση των συνεργών του συνεχίζονται.

Διαβάστε επίσης:

Κάνοντας κλικ στην εικόνα διαβάζετε το σχετικό άρθρο για την ληστεία στη Γλυφάδα