Φόρμα εργασίας φορά από την πρώτη μέρα ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης γνωρίζει την ΕΛ.ΑΣ. μάλλον όσο λίγοι πολιτικοί. Σήμερα παρέλαβε για τέταρτη φορά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από την Όλγα Γεροβασίλη.
Σε συζήτηση με τους δημοσιογράφους, ο νέος υπουργός ανέφερε ότι θα γίνει ανασύνταξη δυνάμεων, ότι θα ενισχυθούν με προσωπικό όλες οι μάχιμες υπηρεσίες και ότι μέχρι τις 22 Ιουλίου θα έχει τεθεί σε εφαρμογή το νέο επιχειρησιακό σχέδιο στην αστυνομία.
Ολοκληρώθηκε, πριν από λίγο, η σύσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία δεν παραβρέθηκαν ο αρχηγός και ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν: o γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής, οι διευθυντές των αστυνομικών διευθύνσεων του Λεκανοπεδίου, προϊστάμενος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, ο διοικητής της ασφάλειας και οι διοικητές των τμημάτων ασφαλείας της Αττικής. Με αυτό τον τρόπο ο κ. Χρυσοχοΐδης στέλνει μήνυμα πως τόσο ο αρχηγός και ο υπαρχηγός δεν έχουν θέση στη νέα εποχή του υπουργείου.
Νωρίτερα, ο κ.Χρυσοχοΐδης είχε συγκαλέσει άλλη σύσκεψη σχετικά με τον αντιπυρικό σχεδιασμό.
Σημειώνεται, επίσης, ότι ο υπουργός έχει ζητήσει αναλυτικά στοιχεία σχετικά με το ανθρώπινο δυναμικό της ΕΛ.ΑΣ, ενώ βασικός στόχος είναι να βγουν στο δρόμο, για την ασφάλεια των πολιτών, όσο το δυνατόν περισσότεροι αστυνομικοί.
Related posts
Αναζήτηση
Διαβάστε επίσης
- Παλαιό Φάληρο: Παραλίγο αγοραπωλησία εκατομμυρίων με αρχαιοκάπηλους έξω από το Ταε Κβον Ντο
- Γλυφάδα: Αυτοκίνητο πήρε παγκάκια και κάδους και χτύπησε πάνω σε παρκαρισμένα οχήματα
- Δημοσκόπηση δείχνει προβάδισμα Κάρναβου στην Καλλιθέα
- Λιβύη: Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για την τραγωδία – Η δήλωση Δένδια
- Ξεπαγώνουν οι τριετίες – Πόσο αυξάνεται ο κατώτατος μισθός
- Blue Horizon: Ελεύθεροι οι δύο από τους 4 κατηγορούμενους για τον φόνο του Αντώνη
- Ύψωση του Τιμίου Σταυρού: Τα έθιμα της 14ης Σεπτεμβρίου
- Τέλος η επέκταση του market pass – Μεταφέρεται η καταβολή επιδόματος στους συνταξιούχους
Social Media